Cemevi Kadınlar Kurulu Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Cemevi Kadınlar Kurulu Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

ABONE OL
22:40 - 17/10/2022 22:40
Cemevi Kadınlar Kurulu Genel Kurulunu Gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin Alevi Toplumu-Cemevi Kadınlar Kurulu, gerçekleştirdiği Genel Kurul seçimi ile yeni dönemde görev alacak kadın canlarımızı belirledi.

BAT-Cemevi Ana Salonunda düzenlenen Genel Kurul, Divan seçimi ile başladı. Elif Mor’un Divan Başkanı, yardımcı Divan üyeliklerinin ise; Gülten Narin ve Güner Emre’nin yaptığı Kurul, İnanç Kurulu’ndan Musa Gönül Dede’nin verdiği Gülbenkle ve saygı duruşuyla devam etti.

Önceki Dönem Kadınlar Kurulu temsilcileri ile İnanç Kurulu, Yönetim Kurulu temsilcileri ve çok sayıda Kadın canımızın katıldığı Genel Kurul’da açılış ve selamlama konuşmalarını; Kadınlar Kurulu adına Hikmet Aydoğan, Yönetim  Kurulu adına Melinda Özgül, Kadınlar Kurulu eski üyesi ve Alevilik dersleri eğitmeni Devrim Deniz Taner gerçekleştirdi.

Konuşmacılar, önceki dönemde çalışmalar yürüten kurul üyelerine teşekkür edip, yeni dönemde seçilecek kadın canlarımıza başarı dileklerinde bulundular.

Denetleme Kurulu üyeleri Mehmet Yorgun, Sema Seven ve Gülizar Sarpkaya’nın seçmen giriş kartları ve oy sayım işlemleri görevini üstlendiği Genel Kurul’da önceki dönem faaliyetlerine ilişkin rapor Nalan Yılmaz tarafından okundu.

Geçmiş dönemde görev üstlenen Kurul üyelerinin aklanmasının ve yeni dönem için adayların kendilerini tanıtmasının ardından gerçekleştirilen seçim sonucunda  : Tülay Karataş, Sevda Çetin, Sebahat Doğan, Zöhre Karaman, Nazlı Yıldırım, Nalan Yılmaz, Songül Aslan ve Fadime Göçer yeni dönem için seçildi.

Önümüzdeki günlerde bir araya gelecek olan yeni seçilen kadın canlarımız kendi aralarında gerçekleştireceği toplantı sonucunda görev dağılımlarını belirleyecek.

Haber:BAT-Cemevi-Basın Ofisi

Fotoğraflar:Ulaş Yunus Tosun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.