Cemal Kaşıkçı’nın Ailesi Katilleri Affettiğini Açıkladı

Cemal Kaşıkçı’nın Ailesi Katilleri Affettiğini Açıkladı

ABONE OL
08:10 - 25/05/2020 08:10
Cemal Kaşıkçı’nın Ailesi Katilleri Affettiğini Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

İstanbul’daki Suudi Arabistan Başkonsolosluk binasında öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın ailesi, katilleri affettiklerini açıkladı. Kararı Cemal Kaşıkçı’nın oğlu Salah Kaşıkçı, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Salah Kaşıkçı, mesajında, “Mübarek Ramazan ayının bu mübarek gecesinde Allah’ın: ‘Ama kim affeder ve arayı düzeltirse onun mükafatı Allah’a aittir’ sözlerini hatırlıyoruz. Bu yüzden bizler şehit Cemal Kaşıkçı’nın oğulları olarak babamızı öldürenleri affediyor ve Allah’ın mükafatını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim 2018 tarihinde bazı evraklar almak için girdiği İstanbul’daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu binasından bir daha çıkamamış, Suudi yönetimi önce reddetse de daha sonra Kaşıkçı’nın İstanbul’a Suudi Arabistan’dan gelen bir ekip tarafından öldürüldüğünü kabul etmişti.

Cinayetle ilgili olarak ülkede başlatılan soruşturmada 5 kişi hakkında idam cezası kararı verilmişti. Kaşıkçı, Amerikan Washington Post gazetesinde köşe yazıları kaleme alıyordu.

 

VOA tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.