ÇALDIĞINIZIN HESABI SORULACAK!

ABONE OL
13:30 - 20/02/2021 13:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Sırf senin değil, emir alıp ta uygunsuz işler yapan bütün memurların attığı imzanın hesabı sorulacak.

Açık açık yazıyorum, eğer siyasetten biri telefon açıp ta usulsüzlük yapmanı istiyorsa yapmayacaksın. Seni sürecekler ya da bir alt göreve getirecekler. İmza yetkin olmayacak, üç kuruş eksik alacaksın fakat sen “onursuz” olmayacaksın.

Eşine onursuzun karısı, çocuğuna satılmışın evladı demeyecekler. Kimin hakkını yiyorsan, ölmüş ananın mezarına küfrediyor sen duymadan.  Haksızlığa ortak olmayacaksın. Seni yaratanı şeytan karşısında “mahcup” duruma düşürmeyeceksin.

Adaleti namusu hakkı hukuku bir tarafa bırakma, dinini Allah’ını satma üç kuruşa. Haksız yere imza atanın doğru sözü olmaz. Kıblesinden de uzak durun o insanın.

Şimdi usulsüzlük için bir ricada bulunacak insan sözlerine selam vererek başlıyor. İnşallah diyerek devam ediyor.

Telefonu kapatmadan da ekliyor “haber gönderirsin inşallah, Allaha emanet ol “

Haksızlık yaparken Allaha emanet ediyor işler yolunda gitsin diye.

Olmayacak iş kitabına uyduruluyor. Onlarca usulsüz imza var ortalarda. O kadar usulsüzlük yapılıyor ki, hesap sorulmadan kalamaz. Yıllarca davalar sürecektir. Önce eski imamlarına destek veren siyasi kadrodan hesap sorulacak. Sonra siyasetçilerin emirlerine uyan   satılmış kadrolar hesap verecek. Vatanı sat diyorsa bir siyasetçi, sen onu dinlemeyeceksin bedeli ne olursa olsun.

Bu işten kazanç sağlayanlar bir gecede malı mülkü satar kaçar fakat imzayı atanların torunlarına varıncaya kadar yargılayıp geri almasını bilecektir bu Millet. Bir tek namuslu yargı mensubu yeter. Burada çözemedik, AB mahkemelerinde ararız hakkımızı. Onun için satmayın Vatanı, yapmayın yolsuzluğu. Yolsuzluğa bulaşan Memur ve amirler taraflarını seçsinler, son dakika emekliliği istemekle kurtulamazsınız.

Üç kuruş eksik kazan …

Pahalı parfüm almasan da namus alırsın …

Tatile gidemesen de köye git aile büyüklerinin gözünün içine gururla bak…

Artık yolsuzluklardan haberiniz olunca, haberi paylaşın. Van da yolsuzluk var ise, Ankara da paylaşın. Yeriniz belli olmadan, sessizce namussuzluğu açığa verin. Her kes duyduğunu duyursun. Konya da bir yolsuzluk duyan memur, Yozgat’taki arkadaşına göndersin paylaşması için. Gönderileri de mektupla eski usul yapmayı unutmayın. Mesele bu kadar basit!

Doğru yolda giderken, haksızlığı açığa çıkartırken muhalefete de çok güvenmeyin, benden söylemesi!

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.