Burdur Ticaret Borsası’ndan tablet bilgisayar desteği

Burdur Ticaret Borsası’ndan tablet bilgisayar desteği

ABONE OL
23:24 - 20/01/2021 23:24
Burdur Ticaret Borsası’ndan tablet bilgisayar desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

TOBB  ve Burdur Ticaret Borsası katkılarıyla ihtiyacı olan öğrencilere dağıtılmak üzere alınan tablet bilgisayarlar İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 81 ilde uygulamaya geçilen  ‘Tablet Bağış Kampanyası’nda TOBB ve Burdur Ticaret Borsası katkılarıyla alınan 55 adet klavyeli tablet bilgisayar, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp tarafından, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’a teslim edildi.

Çocukların uzaktan eğitimden uzak kalmamaları için olanakları içinde destek olmak istediklerini belirten Gündüzalp, şunları kaydetti.

‘’Yaklaşık bir yıl önce Çin’de başlayarak, kısa sürede tüm ülkelere yayılan Covid-19, ülkemizi de etkisi altına alarak, tüm sektörlerde olduğu gibi eğitimi de etkiledi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da, tüm kademelerdeki okulları kapatma kararı alınarak, virüsün yayılmasını kısıtlamak amacıyla yüz yüze eğitime de ara verildi. Okulların kapatılması ile birlikte, çocukların eğitimden uzak kalmamaları için online eğitim sürecinin devreye alındı.’’

Uzaktan eğitimin, her ne kadar yüz yüze eğitim kadar olmasa da, çocukların öğrenme sürecini kesintiye uğramamak adına katkı sağladığını ifade eden Gündüzalp, ‘’Fakat imkanları kısıtlı öğrencilerimizin tableti veya bilgisayarı olmaması sebebiyle online eğitime katılamadılar. TOBB’da çocuklarımızın eğitim hayatından kopmamalarını sağlamak amacıyla böyle bir kampanya başlattı.” dedi.

 

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.