Bülent Kaya: ‘AZKA Otel´i 30 yıldır ilk kez bu kış kapattık’

Bülent Kaya: ‘AZKA Otel´i 30 yıldır ilk kez bu kış kapattık’

ABONE OL
17:02 - 18/12/2020 17:02
Bülent Kaya: ‘AZKA Otel´i 30 yıldır ilk kez bu kış kapattık’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Pandemi turizmde kış sezonunu da vurdu.

Turizmci Bülent Kaya, 30 yıldır Bodrum’da sadece yaz sezonunda değil, kışın da hizmet veren Azka Otel’i pandemiden dolayı bu kış ilk kez kapattıklarını söyledi.

Azka Otel yönetim kurulu başkanı Bülent Kaya; yıpratıcı geçen yaz sezonunun ardından bu kış hizmete ara verdiklerini, süreci dinlenerek ve ekibi dinlendirerek yaz sezonuna hazırlanacaklarını belirtti. Kaya: “Hizmet sürecimizde pandemi yüzünden ne kadar yorulduğumuzu tahmin ve takdir edersiniz. Ancak çalışanlarımızın yorgunluğu, salgın riskinin yükselmesi ve yeni sezona hazırlanabilmek adına 30 yıldır ilk kez hizmetimize üzülerek kısa bir süre ara vermenin uygun olacağı kararını verdik.” dedi.

Hizmet sektöründe çalışanlar için pandeminin yaşattığı psikolojik etkiler ve ağır sorumluluk yükünün yıpratıcı olduğunu belirten Bülent Kaya, dünyayı ve ülkemizi tehdit eden bu salgının bir an evvel bitmesi ve yeniden buluşmak temennisiyle Azka ailesi olarak sağlıklı günler dileklerini iletti.

TOUREXPI tarafından geçilen Bülent Kaya: ‘AZKA Otel´i 30 yıldır ilk kez bu kış kapattık’ haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Bülent Kaya: ‘AZKA Otel´i 30 yıldır ilk kez bu kış kapattık’ haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Bülent Kaya: ‘AZKA Otel´i 30 yıldır ilk kez bu kış kapattık’ haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.