Bugün mutluluktan havalara uçuyoruz

Bugün mutluluktan havalara uçuyoruz

ABONE OL
14:18 - 14/12/2020 14:18
Bugün mutluluktan havalara uçuyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Sertifika alan dostlarım,

Kendinizle Ne Kadar Gurur Duysanız Az.

Yapacağınız daha önemli işler vardı; Netflix’de dizilerinizi izliyor olabilir, hatta daha da önemlisi TikTok videonuz için twerk yapıyor olabilirdiniz! Siz sekiz hafta boyunca sabırla, eğitimlere katılmayı tercih ettiniz. Süpersiniz.

Bilkent Universitesi, Özyeğin Üniversitesi, Istanbul Universitesi, Balıkesir Üniversitesi Turizm Bölümleri, biz bu projeyle size geldiğimizde, “Ya Erhan şimdi bir sürü bürokrasi, uğraşamayız kusura bakma” diyebilirdiniz. Demediniz. 274 kişinin hayatına dokundunuz. Sektör adına yürekten saygılarımızı sunuyoruz.

Prof. Dr. Muharrem Tuna, Prof. Dr. Cevdet AVCIKURT, Teoman Alemdar, Dr. Eda Gurel, Doç.Dr. Gurel Cetin hocalarım, ellerinizden öpüyoruz. Sektör adına kalpten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Karşılıksız vakit ayırdığınız ve danışmanlık yaptığınız için.

Philipp Stelzer, Ullrich Kastner, Pawel Rytel, Zeynep Adıgüzel, Caner Gultekin, Şule Güleryüz ve Hotel Linkage ailesi, sizler olmasanız bu proje olmazdı. Hepinize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Böyle karanlık bir dönemde, herkesin morali bozukken, herkese ışık oldunuz. Bu dönemde her anlamda hayata geçirilmesi çok zor bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiniz.

Hep beraber, seyahat teknolojileri konusunda Türkiye’nin en kapsamlı ve en önemli eğitimlerini ücretsiz olarak hayata geçirdik.

Turizmin geleceği açısından çok anlamlı ve büyük bir projeydi. Katkı sağlayan herkese bir kez daha sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor ve sertifika almaya hak kazanan herkesi bir kez daha kutluyoruz.

Saygılarımızla

Erhan Kaya

President of Business Development and Marketing

Hotel Linkage | Digihens.

TOUREXPI tarafından geçilen Bugün mutluluktan havalara uçuyoruz – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Bugün mutluluktan havalara uçuyoruz – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Bugün mutluluktan havalara uçuyoruz – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.