Bu ülkeden kimin gideceğine Erdoğan karar veremez

Bu ülkeden kimin gideceğine Erdoğan karar veremez

ABONE OL
12:12 - 12/04/2022 12:12
Bu ülkeden kimin gideceğine Erdoğan karar veremez
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Karantina TV tarafından geçilen CHP Milletvekili Kani Beko: Bu ülkeden kimin gideceğine Recep Tayyip Erdoğan karar veremez video içeriğinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. CHP Milletvekili Kani Beko: Bu ülkeden kimin gideceğine Recep Tayyip Erdoğan karar veremez videosu web sayfamıza otomatik olarak Karantina TV Youtube kanalından geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Mert

    Bir tek kişiye iman etmişler. Daha doğrusu İmanı’nı bir kişiye teslim etmişler. Türk TV kanallarında O bir tek kişiyi koruyup kollamak için adeta hepsi birden seferber olmuşlar.
    Ona Rab gibi tapmışlar oldukları için günahını, hatasını yanlışınıda örtbaz yapmak için adeta hepsi birden bir koro halinde 85 milyon insanı kandırmak için yola düşmüşler.
    Ne kadar bir büyük İlahmış ki meğer taptıkları Recep Tayyip Erdoğan, ona tapmakta kusur etmeyerek her akşam ahlaksızca, hayasız ve onursuz seviyesiz bir duruş sergileyerek Türk TV kanallarında her biri boy gösteriyor.
    Hepsi bir tek adam için, onun tüm yanlışlarını yalanlarını örtmek için emek harcayan münafıklar ülkemizin dört bir yanına sarmış, vicdanlarda hasar bırakacak kadar kan emici bu yarasa tipikler, öldürücü bir virüs gibiler. Oruç Namaz sizin neyinize? Kul hakkı yiyenlere destek olup, onlara savunup bekçiliğini yapan İslam hainleri. ALLAH SİZİN BELANIZI VERSİN.

    Yanıtla
    +0
    -0