‘Bu sezon Cumhuriyet tarihinin en iyi sezonu diyebiliriz’

‘Bu sezon Cumhuriyet tarihinin en iyi sezonu diyebiliriz’

ABONE OL
09:43 - 18/10/2022 09:43
‘Bu sezon Cumhuriyet tarihinin en iyi sezonu diyebiliriz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya Okurcalar’da yer alan Mylome Luxury Hotel & Resort’ün Genel Müdürü Mehmet Zeki Ünal, turizm sezonun çok iyi geçtiğini belirterek, “Bana göre bu sezon Cumhuriyet tarihinin en iyi sezonu diyebiliriz” dedi.

Çok başarılı bir sezon atlattık!

Turizm Yazarı Halil Öncü’ye açıklamalarda bulunan Mehmet Zeki Ünal “ Gidişat inanılmaz iyi. Önümüzdeki sene beklentiler çok fazla. Gördüğümüz kadarıyla bütün oteller önümüzdeki seneye fiyatlarına zam yaptılar ve yapacaklar. Beklenti yüksek. İnşallah seneye de bu beklentiler de karşılığını bulacaktır diye tahmin ediyorum. Mylome Otel bu sene ikinci senesinde olmasına rağmen çok başarılı bir sezon atlattık. Misafir memnuniyeti, istediğimiz fiyatlara oda satabilme kabiliyeti ve denize sıfır olmasının verdiği avantajları kullanarak çok çok iyi bir sezon geçirdik. “dedi.

Dijital mecrayı çok iyi kullanıyoruz!

Dijital mecrayı çok iyi kullandıklarını da belirten Ünal “ Bu sene bizim artık şu ülkeden, ya da bu ülkeden rezervasyon alma diye bir seçeneğimiz yok. Bizler dijital mecrayı kullanıp, dünyanın her tarafına satışımızı açıyoruz. Bu satışı açmakla kalmıyoruz, her tarafa buraya chater uçabilecek veya o ülkede Türkiye’ye yolcu getiren acentalar var ise, biz oraya reklam basıyoruz. Bu dijital reklamların mutlaka bir karşılığı oluyor. Bunlar ya direkt geliyorlar, ya da oradaki seyahat acentesine gidip bizim otelimizi tercih ediyorlar. Artık değerler de değişti. Eskiden acenteler oteli dolduruyordu, şimdi oteller yurt dışında kendi misafirini yaratıp acentenin o otele gelmesini sağlıyorlar. Çok iyi bir sezon geçti. Birinci olarak bu sene, otelimizde Avrupa açıldığı için Doğu ve Batı Avrupa ülkeleri % 46’ları buldu. Ondan sonra ikinci olarak Rusya’nın açılması ile Rus turistler gelmeye başladı. % 13 Türk misafirlerimiz vardı. % 3-3.5’larda da Orta Doğu misafirlerimiz geldi.”diye konuştu.(Halil Öncü)

https://www.youtube.com/watch?v=az80PbwGc9A&t=14s

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.