Brunei 50’nin üzerinde aktivite ile iç turizm kampanyası başlatıyor

Brunei 50’nin üzerinde aktivite ile iç turizm kampanyası başlatıyor

ABONE OL
23:06 - 06/11/2020 23:06
Brunei 50’nin üzerinde aktivite ile iç turizm kampanyası başlatıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Brunei hükümeti COVID-19’dan kaynaklanan gelir kayıplarını telafi etmek için iç turizme yöneliyor.

Kolları sıvayan Brunei hükümeti COVID-19’dan çok etkilenen turizm endüstrisi için projeler geliştirmeye başladı.

Yerli kültür ve yerli hazineler

“Selera Bruneiku” veya “Brunei’in Tadı” olarak adlandırılan kampanya, yerli turizmin büyümesini teşvik etmek için çeşitli aktivitelerin tadını çıkarırken yerel halkı yerel bir yemek yolculuğuna çekmeyi hedefliyor.

Turizm Geliştirme Departmanı, okçuluk, nehir gezintisi ve ormanda yürüyüş gibi 50’den fazla faaliyeti içeren iç turizm kampanyasını desteklemek için oteller, seyahat acenteleri ve diğer hizmet sağlayıcılarla işbirliği başlattı.

Oteller konukların yemek yiyebilecekleri, kalabilecekleri ve çeşitli tur paketlerine katılabilecekleri bir “tam konaklama paketi” oluşturdu.

Turizm geliştirme direktörü vekili Salinah Hj Salleh, kampanya lansmanının Aralık ayında yapılacak okul tatilleri için en uygun zamanda başlatıldığını söyledi.

Brunei iç turizm seferberliği kapsamında COVID-19’un yayılmasını önlemek için sıcaklık kontrolleri ve fiziksel mesafe dahil olmak üzere tüm güvenlik önlemlerini alacak, ayrıca buna ek olarak verilen tüm hizmetlerin kalitesini izlemek için restoranlar, umumi tuvaletler ve turistik cazibe merkezleri gibi tesislerde teftişler ve yerinde kontroller gerçekleştirecek.

Turist yoksa eğitim verelim!

Hiç turistin olmadığı bir zamanda sektörü eğitmek başlanan eğitim kursları turizm çalışanlarının becerilerini geliştirme fırsatı sağlıyor.

Ülkede ayrıca turizm paydaşları için İslami değerleri içeren müşteri hizmetleri eğitim programları başlattı.

Turizm eğitimi SEAMEO VOCTECH ve Seri Begawan Üniversitesi Dini Araştırmalar Koleji gibi eğitim öğretim kurumları ile işbirliği içinde yürütülüyor.

Eğitimin bir sonraki aşaması otel personeli, Kraliyet Gümrük ve Tüketim Dairesi, Göçmenlik ve Ulusal Kayıt Dairesi’nin yanı sıra müzeler ve camileri kapsayacak. (Tourexpi)

Resim: © AA

TOUREXPI tarafından geçilen Brunei 50’nin üzerinde aktivite ile iç turizm kampanyası başlatıyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Brunei 50’nin üzerinde aktivite ile iç turizm kampanyası başlatıyor haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Brunei 50’nin üzerinde aktivite ile iç turizm kampanyası başlatıyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.