Bre Allah’tan korkmaz, Peygamber’den korkmaz herifler!

Bre Allah’tan korkmaz, Peygamber’den korkmaz herifler!

ABONE OL
16:08 - 04/04/2022 16:08
Bre Allah’tan korkmaz, Peygamber’den korkmaz herifler!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Karantina TV tarafından geçilen Özdemir İnce: Bre Allah’tan korkmaz, Peygamber’den korkmaz herifler! video içeriğinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Özdemir İnce: Bre Allah’tan korkmaz, Peygamber’den korkmaz herifler! videosu web sayfamıza otomatik olarak Karantina TV Youtube kanalından geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Mert

    “KİMLER Mİ ONLAR”?
    İşte bunlar onlar. Ne diyorlar, https://www.youtube.com/watch?v=bhwaN2oQX2o hemde kaç kişi birden, “Allah sonumuzu hayır etsin sözü ne getirisi var.”?
    Allah da diyorki, Ben akıllarını kullanmayanların üstüne pislik yağdırırım (Yunus Suresi 100). Biri de çok az kalmış çok yakındır Tayyip Erdoğan’ı karşısına alır ona secde etmesi eli kulağında. Sen benim Rabbimsin der, ve ona ibadet eder.

    Hele birde AKP’li olunca Videodaki bu ilk sakallı zat gibi, https://www.youtube.com/watch?v=J-aXYBBvHn0 hani kancık dövüşenleri, kancık sikişenleri gördükte, yandaş olunca birde böyle kancık söyleşilere de maruz kaldığımız işin bir başka yönü. Yani illa kıvıracaklar kıvırmadan yapamazlar bu zihniyet. Zira bunlar artık kemikleşmiş, kafaları şartlanmış. Bunlar Allah’ı terk edenler kendilerini yeni Rab edinenler.
    Bunların dinide imanıda herşey Tayyip Erdoğan’ın elinde.

    Yanıtla
    +0
    -0