BJK Bedensel Engelliler Spor Şubesi Ziyareti

BJK Bedensel Engelliler Spor Şubesi Ziyareti

ABONE OL
14:50 - 03/10/2020 14:50
BJK Bedensel Engelliler Spor Şubesi Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Beşiktaş’ın Fulya tesislerinde Siyah-beyazlı takımda 2002 yılından itibaren sporcu olarak değerli hizmetlerde bulunan Kaan Dalay, 2019- 2020 sezonunda Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nda Oyuncu- Antrenör olarak görev yapmaya başladı. Kendisini ziyarette tebrik ederek başarılar diledim.
Görüşmede 2003 yılından bu yana kulüpte BJK Bedensel Engelliler Spor Şubesi Genel Menajeri olarak görev yapan Erdem Göksel ve idari menajer Handan Karatekin’de hazır bulundu.

Görüşme esnasında, BJK Bedensel Engelliler Spor Şubesi Genel Menajeri Erdem Göksel, Kaan Dalay’ın takıma yeni başarılar kazandıracağına inandıklarını dile getirdi. Göksel, Dalay’ın Tekerlekli Sandalye Basketbol camiasının yakından tanıdığı çok değerli bir isim olduğunu belirterek, “Beyefendi ve pozitif kişiliğiyle, taraflı, tarafsız tüm sporseverlerin sevgisini ve takdirini kazanmış olan Kaan Dalay’ın oyunculuğun yanında antrenör unvanıyla da Beşiktaş’ımıza çok değerli hizmetlerde bulunacağına yürekten inanıyoruz. Kaan Dalay gibi Beşiktaşlı duruşu ve ruhuna sahip her sporcumuz, aktif spor yaşantılarını noktaladıktan sonra da Beşiktaş ailesine hizmet etmeye devam edecektir. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızdaki bu yeni dönem camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.