Birleşik Arap Emirlikleri’nde büyük değişim

Birleşik Arap Emirlikleri’nde büyük değişim

ABONE OL
14:48 - 10/11/2020 14:48
Birleşik Arap Emirlikleri’nde büyük değişim
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Birleşik Arap Emirlikleri bugünden itibaren ülkenin İslami kişisel yasalarında büyük bir revizyon yaptığını duyurdu.

Alınan kararlara göre artık evli olmayan çiftlerin birlikte yaşamasına izin verilecek, alkol yasakları gevşetilecek ve sözde “namus cinayetlerini” suç sayılacak.

Arab Emirlikleri İslam hukukunun katı bir yorumuna dayanan yasal sistemine rağmen alınan bu kararlar yöneticilerinin Emirlikler’de hızla değişen bir topluma ayak uydurma çabalarını yansıtıyor.

Kendisini cennet bir destinasyon olarak tanımlamaya çalışan Emirliklerin değişen profili turizme çok olumlu yansıtacak. Kişisel özgürlüklerin genişlemesi ile Batılı turistlere ve iş kurmak isteyenlere daha kolay ulaşabilinecek. Ayrıca her türlü mevcut işletmelere küresel pazarlarda daha geniş bir pazarlama imkanı yaratacak.

BAE ile İsrail arasındaki ilişkileri normalleştirmek için ABD’nin aracılık ettiği tarihi bir anlaşmanın ardından alınan kararların aynı zamanda, İsrail’den turist akını ve yatırım getirmesi bekleniyor.

Resim: AA

TOUREXPI tarafından geçilen Birleşik Arap Emirlikleri’nde büyük değişim haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Birleşik Arap Emirlikleri’nde büyük değişim haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Birleşik Arap Emirlikleri’nde büyük değişim haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.