***  Bild: “Fenerbahçe Löw’ün peşinde!”

*** Bild: “Fenerbahçe Löw’ün peşinde!”

ABONE OL
10:49 - 14/06/2008 10:49
***  Bild: “Fenerbahçe Löw’ün peşinde!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best


BİLD: "FENERBAHÇE LÖW’ÜN PEŞİNDE!"

Alman Bild gazetesi, Fenerbahçe’nin Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw’ün peşinde olduğu şeklindeki haberlere ”Fenerbahçe Löw’ün peşinde, onu Avrupa Şampiyonası’ndan sonra istiyorlar ve sınırsız para teklif ediyorlar” başlığıyla verdi.

Haberde, Löw’ün daha önce de Fenerbahçe’yi çalıştırdığı hatırlatılarak, Fenerbahçe’nin teknik direktör Zico’dan ayrıldıktan sonra yeni bir teknik direktör arayışında olduğu ve paranın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için önemli olmadığı belirtildi.
Yıldırım’ın, Alman Futbol Federasyonu’nun (DFB) verdiği yaklaşık 2 buçuk milyon Euro’luk ücreti rahatlıkla verebilecek durumda olduğu ifade edilen haberde, sorunun DFB’nin Löw ile olan anlaşmasını 2010 yılı sonuna kadar uzatması ve Löw’ü bırakmak istememesi olduğu kaydedildi.
Alman Milli Takım Menajeri Oliver Bierhoff, gazeteye yaptığı açıklamada, ”Jogi’nin (Löw) 2010 yılına kadar sözleşmesi var. Bizim için onu bırakmak söz konusu değil. Ayrıca Jogi’nin de milli takımla çalışmasını sürdürmek istediğine inanıyorum” dedi.
Gazete haberinde, Löw’ün, daha önce yaptığı açıklamalarda, günün birinde bir kulüp takımını yönetmek istediğini söylediği hatırlatıldı.

ZWANZİGER LÖW’E GARANTİ VERDİ

Alman Futbol Federasyonu Başkanı Teo Zwanziger, Alman Milli Takımı Teknik direktörü Joachim Löw’e Avrupa Şampiyonası’ndan elenmeleri durumunda takımın başında kalacağı garantisi verdi.
Zwanziger, Alman Haber Ajansı’na (DPA) yaptığı açıklamada, Pazartesi oynanacak karşılaşma nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın Alman milli takımı Löw ile başarılı oldu ve yeniden bu takımla başarılı olacak” dedi.
Avusturya’ya karşı oynnaacak karşılaşmanın Löw için kişisel bir final olmadığını belirten Zwanziger, ”Teknik direktörün yolu doğru ve bir alternatifi yok” dedi.
Hırvatistan karşılaşmasından sonra soyunma odasında gittiğini ve teknik direktör ile oyuncularla konuştuğunu ifade eden Zwanziger, ”Birlikte kazanırız birlikte kaybederiz” mesajını verdiğini söyledi.
Alman futbolunun efsane oyuncusu Franz Beckenbauer de, Alman Milli takımını eleştirdi. Anadolu Ajansı

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.