Berlin’de sahte aşı pasaportu kullanan kişi tüm ailesini yok etti

Berlin’de sahte aşı pasaportu kullanan kişi tüm ailesini yok etti

ABONE OL
16:53 - 12/12/2021 16:53
Berlin’de sahte aşı pasaportu kullanan kişi tüm ailesini yok etti
2

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 Berlin’de sahte aşı pasaportu kullanan bir kişi yakalanma korkusuyla tüm ailesini yok etti.

Bu arada aşı yaptırmak istemeyen ve bu nedenle farklı yöntemlere başvuranlar ile ilgili sıkıntılar da sürüyor. Sahte aşı belgeleri üretenler ve bu yola başvuranlar bir yandan polisin baskısını ve artan kontrolleri hissederken, diğer yandan da yapılan sorumsuzluğun trajik sonuçlarını herkes görüyor.

Nitekim Almanya’nın başkenti Berlin’de sahte aşı pasaportu kullanan bir kişi yakalanma korkusuyla tüm ailesini yok etti. İntihar etmeden önce, eşini ve 3 çocuğunu öldüren kişi, bıraktığı veda mektubunda sahte aşı pasaportu düzenlediğini, işvereninin ise bunu öğrendiğini açıklayarak, bu durumdan ötürü hapse girmekten ve çocuklarının ellerinden alınmasından korktuğu için ölmeyi seçtiğini açıkladı.

Öte yandan Almanya’da dördüncü dalganın durdurulması için Covid 19 kısıtlamaları kapsamında yeni kurulan hükümet aşı zorunluluğu konusunu da ele alıyor.

Konuyla ilgili en kısa zamanda açıklama yapılması beklenirken, Dünya Sağlık Örgütü: Covid-19 aşısı zorunluluğu ‘son çare’ olmalı açıklamasını yaptı. Arzu Ceylan/Berlin/Avrupa Haber

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.