Berlin`de Bir Gün' lük buluşma büyük ilgi gördü

Berlin`de Bir Gün' lük buluşma büyük ilgi gördü

ABONE OL
13:46 - 08/08/2019 13:46
Berlin`de Bir Gün' lük buluşma büyük ilgi gördü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İrfan Değirmenci’nin “Anne Ben Artist Oldum” adlı gösterisinde ünlü olma, şöhretle baş etme, şöhreti toplumun faydasına kullanma gibi konuları mizahi bir dille irdelediği iki perdelik müzikli tek kişilik gösteri Berlinli seyirciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Ayrıca gecede Grup Engin, Deniz, müzik dinletisi sundu.


 
Berlin Wedding semtinde ATZE Musiktheater salonunda düzenlenen gecede Gazeteci Yazar Erk Acarer, Türkiye’deki durumla ilgili açıklamalarda bulunarak konuşmasını şöyle sürdürdü.
 
AK Parti iktidarı, katliamlarda geri dönüşü olmayan bir yola girdi. Barış İnce, gezi direnişi sırasında BirGün Gazetesi’nde attığı haber başlıklarından dolayı AK Parti hükümetiyle başı derde girdi.


 
Uzun yıllar medya sektöründe haber, kurgu, montaj, televizyon haberciliği yapan İrfan Değirmenci, referandumda ben   AK Partiye “Hayır Oyu” vereceğim dediği için çalıştığı Kanal D Televizyonundan kovularak işsiz kaldı.      
 
AK Parti 2013’de başlayan süreçte toplumu istediği gibi eğip büktü. İktidar arasında anlaşılır bir durum bu. 10′ yılda 10′ bin den fazla gazetecinin işsiz kaldığı ve 45′ gazete, 16′ dergi, 3’haber ajansı, kapatıldığı 150’nin üzerinde tutuklu gazetecinin olduğu ve maalesef bu sayının bilakis artığı AK Parti yönetiminde gazeteciler sürgünle mücadele ederken, halkın haber alma özgürlüğünü de ortadan kaldırdılar.


 
AK Parti bugün itibariyle basının yüzde 96’sını kontrol altına almış durumda.  Ayakta durmaya çalışan basına fiziki baskı ve sansür cezaları, tutuklamalar ve mahkumiyetlerle baskı altında tutarak sesimizi kısmaya çalışıyorlar. Bu durum karşısında AK Parti iktidarının inatla karşısında durmaya çalışacağız biz çok bedel ödedik. Sizlerde bizlere destek olmalısınız Haber alma kanallarınızı kurutmadan.        


 
Bugün itibariyle Suriye politikası dibe çökmüş içinden çıkılmaz bir hale gelmiştir.15 Temmuz darbeyle ilişkisi olmayan on binlerce kamu görevlisi tutuklandı işinden aşından oldu. Mahpushaneler iki katına çıktı.

Eğitimi içinden çıkılmayacak bir şekle getirdi. Hukuk, adalet adeta yerlerde sürünüyor. Dış politikada güvenirliliğimiz ve itibarımız yok edildi. Ekonomi ve bütçe açıkları işsizlik yolsuzluk hat sayfada daha acısı üst düzey okullarda eğitimini alan binlerce gençlerimiz yurt dışına kaçıyor. Türkiye’nin zengin iş adamları paralarını yurt dışına kaçırıyorlar ve o ülkelerin vatandaşlığına geçmeye çalıştıklarını kaydetti.


 
ha-ber.com/Orhan Önaldı/Berlin
Fotoğraflar/Mustafa Temel

 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.