Benim zamanımda bu kadar seyirci yoktu

Benim zamanımda bu kadar seyirci yoktu

ABONE OL
17:14 - 02/05/2023 17:14
Benim zamanımda bu kadar seyirci yoktu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin MÜSİAD’ın düzenlediği geleneksel ‘MÜSİAD Cup Küçükler’ (U9) futbol turnuvasına spor severler yoğun ilgi gösterdi. Berlin ve Brandenburg’dan 30 kulübün yer aldığı turnuvaya yaşları 7 ila 9 arasında değişen minik futbolcular katıldı.

 

Benim zamanımda bu kadar seyirci yoktu

Turnuvayı, Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen, göreve yeni seçilen CDU’lu Berlin Başbakanı Kai Wegner, eyalet milletvekilleri, CDU’lu Ersin Nas ve Yeşiller’den Tuba Bozkurt ile Berlin Futbol Federasyon (BFV) Başkanı Bernd Schultz da izledi.

 

Benim zamanımda bu kadar seyirci yoktu

 

MÜSİAD Berlin Başkanı Fikret Doğan, bu yıl etkinliğin amacının depremzedelere destek olduğunun altını çizdi. Yüzyılın felaketinin hepimizi derinden etkilediğini, ancak dünya çapındaki dayanışmanın da büyük bir etki yarattığını belirten Doğan, özellikle Almanya’dan çok fazla yardım gönderildiğini ve bunun için minnettar olduklarını söyledi. MÜSİAD’ın bağışlar ve kampanyalar yoluyla mağdurlarla dayanışma göstermeye devam ettiğini vurgulayan Doğan, yardım etmeye devam edilmesi çağrısında bulundu. Fikret Doğan, daha sonra Berlin Başbakanı Kai Wegner’e dönerek şunları söyledi:

Benim zamanımda bu kadar seyirci yoktu

“Bugün sadece futbol, eğlence ve dostluklardan bahsedebiliriz, ancak ileriki günlerde MÜSİAD Berlin olarak Berlin’e çözüm üretmede Kai Wegner’i görevinde desteklemek hem Berlin hem de Berlin halkı için sorumluluk almak ve güncel konular hakkında fikir alışverişinde bulunmak istiyoruz.”

 

Benim zamanımda bu kadar seyirci yoktu

‘BU BENİM İLK GÖREVİM’
Dört gün önce başbakan seçilen Kai Wegner ise etkinliğin 1 Mayıs’taki ilk görevi olduğunu ve futbol turnuvasının açılışını Büyükelçi Ahmet Başar Şen ile birlikte yapmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. İzleyicilere depremzedeleri unutmamaları çağrısında bulunan Wegner, katkılarından dolayı MÜSİAD’a teşekkür etti. Kendisinin de çocukken SC Staaken’de futbol oynadığını ancak o zamanlar MÜSİAD CUP’taki kadar seyirci olmadığını belirten Wegner, çocuklara başarı ve bol eğlence diledi. Büyükelçi Ahmet Başar Şen, deprem bölgesine Almanya’dan çok sayıda yardım gitmesinden duyduğu memnuniyeti ve minnettarlığı ifade etti. Almanların ve Türklerin, çocukların ve yetişkinlerin burada buluşmasını ve sahada futbol oynayarak ya da saha kenarındaki sohbetlerde fikir alışverişinde bulunulmasını mümkün kılan herkese teşekkür etti.

TURNUVA SONUNDA SIRALAMALAR:
1. FC Viktoria 89 Berlin
2. Füchse Berlin
3. Türkiyemspor
4. MSV Normania 08
5. FC Brandenburg 03

EN İYİ OYUNCU:
1. FC Viktoria 89 Berlin / Jonathan
2. Türkiyemspor / Aleyna
3. MSV Normania 08 / Scottfield

 

EN İYİ GOLCÜ
FC Viktoria 89 Berlin / Yasin

EN İYİ KALECİ:
1. Türkiyemspor / Murat
2. FC Viktoria 89 Berlin / Pepe
3. Füchse Berlin / Aras
4. MSV Normania 08 / Uğurcan

 

Benim zamanımda bu kadar seyirci yoktu
Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.