Belediye Başkanı König, Sabsız ailesinin evlilik yıldönümünü kutladı

Belediye Başkanı König, Sabsız ailesinin evlilik yıldönümünü kutladı

ABONE OL
21:49 - 15/01/2023 21:49
Belediye Başkanı König, Sabsız ailesinin evlilik yıldönümünü kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Nürnberg Büyükşehir Belediye Başkanı Marcus König, Nürnberg’de yaşayan 83 yaşındaki karateci Ali Sabsız ile 82 yaşındaki Mediha Sabsız çiftine çiçek ve mektup göndererek 60’inci evlilik yıl dönümünü kutladı.

”60. evlilik yıl dönümünü kutlayanların sayısı azdır”

Nürnberg Büyükşehir Belediye Başkanı Marcus König imzalı mektupta, “60. evlilik yıl dönümünüzü, Nürnberg şehri ve kendi adıma tebrik ediyorum. Birlikte uzun seneler sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşamanızdan mutluluk duyuyorum. İnsanların çok uzun seneler birlikte yaşadıklarını ve mutlu olduklarını bilmek güzel. Çok az çiftin birlikte kutlayabildiği günlerden dolayı sağlıklı güzel günler diliyorum. Lütfen çiçeği, selamımı ve tüm iyi dileklerimin ifadesi olarak kabul ediniz” dedi.

“Evlilik çocuk oyuncağı değildir”

Nürnberg ‘de yaşayan çok sayıda kişiye savunma sporu karateyi sevdiren, güvenlik firmasından emekli Ali Sabsız ile Nürnberg’deki farklı hastanelerde çalıştıktan sonra emekli olan Mediha Sabsız‘da kutlama ile ilgili yaptığı açıklamada,” 60 sene bir yastıkta yaşlanmamızın mükafatı olarak özel hazırlanmış bir demet çiçekle birlikte gelen anlamlı mektubu torunlarımızla birlikte okuyunca çok sevindik ve duygulandık” dedi.

Çorumlu Ali ve Mediha Sabsız çifti, görücü usulü ile evlendiklerini belirterek 3 kız ve bir erkek çocuk ile 10 torun sahibi olduklarını, evliliğin çocuk oyuncağı olmadığını, dünyaya gelecek çocuklara iyi bir gelecek sağlamak için boşanmaların olmaması ve evliliklerin uzun sürmesi gerektiğini belirtti. Sabsızsız çifti, eve gelen misafirlerinin de Nürnberg Belediye Başkanından gelen mektubu merak edip okumaları ve uzun süren evlilikten örnek almaları için mektubu çerçeveletip duvara asacaklarını söyledi.

ha-ber.com/İlhan Baba/Nürnberg

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.