BDAJ Yeni Yönetim Kadrosunu Belirledi

BDAJ Yeni Yönetim Kadrosunu Belirledi

ABONE OL
00:44 - 10/04/2024 00:44
BDAJ Yeni Yönetim Kadrosunu Belirledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

BAT-Cemevi Gençlik Kurulu (BDAJ-Berlin) gerçekleştirdikleri Genel Kurul’la önümüzdeki dönemde görev alacak yeni yönetimlerini belirledi.

Dün BAT-Cemevi ana salonunda düzenlenen Genel Kurul’da önceki dönem BDAJ Yönetim ve Denetleme Kurulu temsilcileriyle çok sayıda BDAJ üyesi hazır bulundu. Genel Kurul’a ayrıca BAT-Cemevi Yönetim Kurulu üyeleri ile BAT ARU Eğitim Koordinasyonu katıldı.

Cemevi İnanç Kurulu Başkanı Musa Gönül’ün verdiği gülbenk ve Anıl Sarpkaya’nın deyişleri ile başlayan Genel Kurul, önceki dönem Eş başkanlar Melissa Kurt-Anıl Sarpkaya ile Genel Sekreter Ela Atlas, BAT Yönetim Kurulu adına Murtaza Görer, BAT ARU eğitim koordinatörü Erdal Çağlar’ın selamlama ve yeni yönetime başarı dilekleri içeren konuşmalarıyla devam etti.


Yapılan konuşmaların ardından Divan seçimi gerçekleştirildi. Asiye Tugay, Eren Kaya ve Devrim Emre Divan Kurulu’na seçilirken, seçim sayım komisyonuna da Umut Karaer, Onur Karer, Devrim Emre, Asiye Tugay ve Eren Kaya yer aldı.

Gündem maddelerinin tartışılması ve yeni adayların kendini tanıtmasının ardından gerçekleştirilen seçim sonucunda yönetim ve denetleme kurulu için yeni dönemde görev alacak isimler seçim sonucunda belirlendi.


Yönetim Kurulu için; Melissa Kurt, Ela Atlas, Diren Düzgüner, Zeynep Yağmur ve Eylem Düzgün seçilirken Denetim Kurulu için ise; Tayfun Karayel, Bedirhan Aksu ve Sıla Mutlu seçildi.


Seçilen adaylar önümüzdeki günlerde kendi aralarında gerçekleştirecekleri toplantı ile yönetim kademesini belirleyecekler.

Haber ve Fotoğraflar: BAT-Cemevi Basın Ofisi/ Ulaş Yunus Tosun

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.