*** Batı Trakya Türkleri yeni yönetimi seçti

*** Batı Trakya Türkleri yeni yönetimi seçti

ABONE OL
16:33 - 11/03/2009 16:33
*** Batı Trakya Türkleri yeni yönetimi seçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Batı Trakya Türkleri yeni yönetimi seçti

Almanya Gütersloh ve Çevresi Yunanistan Batı Trakya Türkleri Kültür ve Aile Birliği, 3. Dönem Yönetim Kurulu’nu belirlemek üzere olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi

Dernek lokalinde gerçekleştirilen toplantıya üyelerin tamamına yakını katıldı. İbrahim İbram, Ergin Halil ve Hüseyin Mehmetali’nin Divan Heyeti’nin seçilmesinin ardından gündem maddelerine geçildi. Aziz Bekir tarafından derneğin faaliyet raporu ve Remzi Demir tarafından mali rapor sunuldu. Üyler tarafından yönetim aklandı ve yeni yönetim seçimlerine geçildi.

Yapılan seçimlerde Genel Başkanlığa Remzi Demir, yardımcılığına Aziz Bekir,
genel sekreterliğe Metin Arif, genel sekreter yardımcılığına Cüneyt Halil, saymanlığa Ahmet Şerif, sayman yardımcılığına Zuhal Bahrioğlu, dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyeliğine Nazmi Sali, sportif faaliyetlerden sorumlu yönetim kurulu üyeliğine Naci İsmail ve lokal faaliyetlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesliğine ise Rıdvan Karaveli seçildi.

Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Nazmi Sali, yeni Yönetim Kurulu’nun Batı Trakya Türk Azınlığı ile Gütersloh ve çevresinde yaşayan Batı Trakyalılar adına temennilerini ileterek dernek yönetiminin kişilere bağlı olmaksızın yönetilmesi saikıyla her dönemde yeni kişilerin yönetimde söz sahibi olmasını, böylelikle herkesin mücadeleye sahip çıkmasını istediklerini ifade etti.

Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) Başkanı Halit Habipoğlu, yeni Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek yeni görevlerinde başarı dileklerini sundu. Habipoğlu, Gütersloh ve Çevresi Yunanistan Batı Trakya Türkleri Kültür ve Aile Birliği eski yönetimine Azınlık mücadelesi adına gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ederek yeni yönetime ABTTF’nin desteklerini sundu.

ha-ber.com – Gütersloh 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.