BAT-Cemevi Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

BAT-Cemevi Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

ABONE OL
00:37 - 26/04/2022 00:37
BAT-Cemevi Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin Alevi Toplumu-Cemevi (BAT-Cemevi) gerçekleştirdiği Genel Kurul’la yeni dönem için görev yapacak yönetim kademesini belirledi.

Berlin Villa Müzikhol’de başlayan ve yoğun bir katılımın gerçekleştiği Genel Kurul, Alevilik yolunda yaşamını yitiren canlar anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İnanç Kurulu Başkanı Musa Gönül Dede’nin verdiği Gülbenk’le başladı.

Filiz Selçuk Çağlar, Mehmet Şeker Dede ve Kadim Karaduman’ın Divan Kurulu’na seçildiği genel kurul; Yönetim, Denetleme, Onur Kurul raporları, Mali Rapor sunumları ve selamlama konuşmalarıyla devam etti.

Yapılan selamlama ve rapor sunumları konuşmalarının ardından bu genel kurulda iki yıl boyunca görev üstlenecek olan yönetim, denetleme ve onur kurulu ile Avrupa Alevi Birlikleri Federasyonu (AABF) Delegeleri seçimi yapıldı.

Yapılan seçimin sonucunda Cemevi Yönetim Kuruluna; Dr. Yüksel Özdemir, Nazım Karataş, Melinda Özgül, Murteza Görer, Haydar Narin, Uğur Sürücü, Asiye Atakan Şenkaya ve Kadir Şahin seçildi.

Denetleme Kurulu listesine ise; Sema Seven, Haris Şahin, Gülüzar Sarpkaya seçilirken Onur Kurulu listesine de; Battal Akdağ, Ali Murteza Şahin ve Halit Büyükgöl seçildi.

AABF Delege listesine ise şu isimler girdi: Dr. Yüksel Özdemir, Ercan Yıldız, Metin Mat, Halit Büyükgöl, Hüseyin Göçer, Melinda Özgül, Haydar Selçuk, Demet Kılıç, Kadim Karaduman, Gazi Fırat, Erdal Çağla ve Mehmet Şeker.

Önümüzdeki günlerde bir araya gelecek olan yeni seçilmişler düzenleyecekleri toplantı ile kendi aralarında görev dağılımını belirleyecek. Görev dağılımları belirlendikten sonra siz sevgili canlarımıza yeni yönetim görev dağılımını duyuracağız.

ha-ber.com/BAT-Cemevi Basın Ofisi/Fotoğraflar: Ulaş Yunus Tosun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.