BAT-Cemevi Gençlik Kurulundan evsizler  yemek ve kışlık battaniye yardımı

BAT-Cemevi Gençlik Kurulundan evsizler  yemek ve kışlık battaniye yardımı

ABONE OL
15:49 - 26/12/2020 15:49
BAT-Cemevi Gençlik Kurulundan evsizler  yemek ve kışlık battaniye yardımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

BAT-Cemevi Gençlik Kurulu (BDAJ- Berlin) tarafından organize edilen çalışmayla sokakta yaşayan evsizlere yemek ve kışlık battaniye yardımı gerçekleştirildi.

Berlin Alevi Toplumu Cemevi’nin Pandemi günlerinde yardımlaşma ve dayanışma çalışmaları Noel haftasında da devam etti. BAT-Cemevi Gençlik Kurulu üyesi Aleyna-İlayda Çelik kardeşlerin önerisiyle start alan, Gençlik Kurulu tarafından organize edilen ve Bahnhofsmission Zoogischer Garten’in desteğiyle, sokakta yaşayan evsizlere yemek ve kışlık battaniye yardımı gerçekleştirildi.

Yemeklerin ve kışlık battaniye paketlerinin hazırlanma çalışmaları için, Gençlik Kurulu Başkanı Devrim Emre, Başkan yardımcısı Hatice Koç, Genel Sekreter Selin Benli, Dış ilişkiler temsilcisi Anıl Sarpkaya, Sayman Ece Gönül, Kurul üyeleri Tolga İnci, Ela Emre, Aleyna ve İlayda Çelik kardeşler Cemevi binasında bir araya geldi. Gençlik kurulu temsilcileri dışında mutfakta yemeklerin hazırlanması ve paketlenmesi ve evsizlere ulaştırılması çalışmasında üye kadın canlarımız Leyla Emre, Perihan Sarpkaya ile Cemevi hizmetinde çalışan Kemal-Belgin Ceylan ile YK temsilcileri Numan Emre ve Enderşan Turhan yer aldı.

Pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen hazırlık çalışmalarının bitirilmesinin ardından Gençlik Kurulu temsilcileri yardım paketlerini, evsizlere dağıtılmasından sorumlu Bahnhofsmission kurumunun Bahnhof Zoologischer Garten’de bulunan ofisine teslim etti. Yardımlaşma ofisi tarafından yemek paketleri dağıtılırken, Gençlik Kurulu üyeleri de kışlık battaniyeleri ofis çevresinde bulunan evsizlere ulaştırdı.

Yardım çalışmasının bitirilmesinin ardından Basın mensuplarına açıklama yapan Gençlik Kurulu üyesi canlarımız herkesi bu pandemi günlerinde yardımlaşma ve dayanışma çalışmalarına destek olmaları çağrısında bulundu.

Haber: BAT-Cemevi Basın Ofisi

Fotoğraf: Ulaş Yunus Tosun

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (2)
  • Korkmaz Yazar

    onlar vermez alırlar

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Savas

    Hani kendilerini Müslüman gören kemikleşmiş diyanetin kurumları DİTİB nerde?
    Onlar ancak kendilerine Müslüman gören bir zihniyete sahipler. Oysa kim müslüman dindar veya dinsiz onu ancak Allah bilir.

    Yanıtla
    +0
    -0