Başkan Böcek’in sağlık durumu iyiye gidiyor

Başkan Böcek’in sağlık durumu iyiye gidiyor

ABONE OL
20:25 - 02/11/2020 20:25
Başkan Böcek’in sağlık durumu iyiye gidiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Koronavirüs teşhisi konulan ve günlerce yoğun bakımda uyutulan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumunun iyiye gittiği ve ağızdan beslenmeye başladığı belirtildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhittin Böcek, 15 Ağustos’ta koronavirüs testi yaptırmış, testi pozitif çıkınca da 17 Ağustos’ta özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı.

Durumu ağırlaşan Başkan Böcek, günlerce uyutulmuş daha sonra da tedavisi Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde sürdürülmek üzere bu hastaneye nakledilmişti.

Tedavi sürecinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumu ise tartışma konusu olmuştu. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yönetimi de polemiklere yol açmamak amacıyla Başkan Böcek’in sağlık durumuyla ilgili kamuoyuna günlük bilgi akışı başlatmıştı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimliği tarafından 2 Kasım 2020 tarihinde yapılan açıklamada, Başkan Böcek’in tedavisinin sürdüğü belirtilerek, şu görüşlere yer verildi.

‘’Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek’in yoğun bakımdaki takip ve tedavisi devam etmektedir. Enfeksiyon için yoğun bir tedavi uygulanmaktadır. Bilinci yerinde ve belirli düzeyde ağızdan beslenme başlatılmış olup genel seyri iyiye gitmekle beraber enfeksiyon bulguları nedeniyle durumu ciddiyetini korumaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunulur.’’

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.