Başbakan Söder, karışık ızgara yemekten vazgeçmiyor

Başbakan Söder, karışık ızgara yemekten vazgeçmiyor

ABONE OL
23:18 - 13/02/2022 23:18
Başbakan Söder, karışık ızgara yemekten vazgeçmiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bavyera başbakanı Markus  Söder, Karışık ızgara yemekten vazgeçmiyor.

Söder, sosyal medya hesabında,  Mevlana lokantası için en sevdiğim Türk Lokantası diye yazdı ve paylaşımı  binlerce kişi beğendi ve yorum yaptı.

Almanya’ nın Bavyera CSU’lu Başbakanı Markus Söder,pandemiye rağmen, siyasete atılmadan önceki gittiği, Nürnberg Mevlana Lokantasından vazgeçmiyor. Uzun yıllardır Karışık Izgara yemeğe doymayan  Söder, geçtiğimiz gün yine lokantaya gelip, yemeğini yedikten sonra, sosyal medya hesabından karışık ızgara tabağının resmini koyarak. Altına, “ Nürnberg’de en sevdiğim Türk Lokantası”  diye yazdı. Paylaşımı binlerce beğeni ve yorum topladı.

GELEMEDİĞİ ZAMANLAR SİPARİŞ VERİYOR

Lokantanın sahibi Ahmet Can, Markus Söder’in Lokantaya gelemediği zamanlar, sipariş verdiğini ve şoförlerinin bu siparişi özel kap içinde kendisine ulaştırdığını söyledi. Yemek sonrası, demli Türk çayı içtiğini sözlerine  ekleyen Can,  “ Başbakanımızın Türk yemeklerine ilgisini uzun yıllardır biliyoruz. Paylaşımı ile Türk mutfağının tanıtımını üstlenmiş oldu. Göçün 60.yılında, Anadolulun nefis yemekleri ,bizzat Bir Alman siyasetçi tarafından  kamu oyuna duyuruldu “ şeklinde konuştu.

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.