*** Başarılı öğrencilere Kapadokya tatili

*** Başarılı öğrencilere Kapadokya tatili

ABONE OL
18:35 - 09/01/2009 18:35
*** Başarılı öğrencilere Kapadokya tatili
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Başarılı öğrencilere Kapadokya tatili

Merkezi Almanya’da bulunan Kapadokya Kültür Derneği, Almanya’daki başarılı Türk ve Alman öğrencileri, Kapadokya tatiliyle ödüllendirecek

Kapadokya Kültür Derneği Başkanı Mümin Uluç, Mihriban Emin Günel İlköğretim Okulu Salonu’nda düzenlediği basın toplantısında, derneğin 2008’deki faaliyetlerini sinevizyon gösterisiyle anlattı.
Bu yıla ilişkin projeleri hakkında bilgi verin Uluç, Nevşehir’deki başarılı öğrencileri Almanya’ya götürme, Almanya’daki başarılı öğrencileri de Kapadokya’ya getirme kararı aldıklarını söyledi.

Tatille ödüllendirecekleri öğrencilerin bir anlamda gönüllü turizm elçileri olacağını ifade eden Uluç, şunları kaydetti:
”Dernek olarak başarılı Alman ve Türk öğrencileri, Kapadokya tatiliyle ödüllendirmeye karar verdik. Bu kapsamda Nevşehir Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüştüm. Belirlenecek kriterlere göre seçilecek başarılı öğrencilerimizi Almanya’ya tatile götüreceğiz. Aynı şekilde Almanya’da başarılı olan Türk ve Alman öğrencilere de Kapadokya tatili hediye edeceğiz. Bunun için Almanya’nın Mülheim kenti Belediye Başkanı ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile fikir alışverişinde bulunacağız. Bu projemizi Almanya’daki okulların tatile girmesiyle hayata geçireceğiz.”

Uluç, dernek olarak Türkiye ve Kapadokya’yı Avrupa’da tanıtmak için faaliyet gösterdiklerini sözlerine ekledi.

(A.A) ha-ber.com
 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.