Bakan Altmaier, Alman seyahat endüstrisi için yardım sözü verdi

Bakan Altmaier, Alman seyahat endüstrisi için yardım sözü verdi

ABONE OL
10:29 - 09/12/2020 10:29
Bakan Altmaier, Alman seyahat endüstrisi için yardım sözü verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Federal Almanya Ekonomi Bakanı Peter Altmaier DRV yıllık kongresinde yaptığı konuşmada “yaz aylarında başlayan ‘köprü yardımı’ nın güç gösterisi” olduğunu söyledi.

Altmaier, çevrimiçi konferansta Alman turizmcilere federal hükümetin turizm endüstrisinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduğuna dair güvence verdi.

Altmaier, federal hükümetin endüstriye olan bağlılığını savunarak AB uyumlu hale getirilmiş ‘köprü yardımı‘ hükümetimiz için bir başarıydı” dedi.

Alman bakan, müşteri fonlarının gelecekte korunmasına ilişkin olarak, özellikle orta ölçekli tur operatörlerinin makul olmayan herhangi bir yüke maruz kalmasını önleyecek çalışmalar için söz verdi.

DRV tarafından çeşitli vesilelerle Başbakanlıkta bir zirve yapılması ile ilgili olarak Altmaier, şu anda böyle bir zirvenin “yerine getirilemeyecek beklentiler uyandıracağını” ve hemen hemen her sektörün şu anda Şansölyelik’te (Başbakanlık Binasında) bir zirve için bastırdığını, ancak bu tür zirvelerin etkisi ikinci toplantıda söndüğünü söyledi.

Resim: © AA

TOUREXPI tarafından geçilen Federal Ekonomi Bakanı Peter Altmaier, Alman seyahat endüstrisi için yardım sözü verdi haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Federal Ekonomi Bakanı Peter Altmaier, Alman seyahat endüstrisi için yardım sözü verdi haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Federal Ekonomi Bakanı Peter Altmaier, Alman seyahat endüstrisi için yardım sözü verdi haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.