DOLAR

32,3489

0.27%
EURO

35,1604

0.04%
ALTIN(gr)

2.308,68

1,38%
BİST 100

9079.97

1,38%
ATSO Dijital Dünyada Markalaşma Projesi başlatacak

ATSO Dijital Dünyada Markalaşma Projesi başlatacak

ABONE OL
20:00 - 22/01/2020 20:00
ATSO Dijital Dünyada Markalaşma Projesi başlatacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), üyelerini diital dünyaya hazırlamak amacıyla ”Dijital Dünyada Markalaşma Projesi” başlatacak.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin yaptığı açıklamada üyelerine ‘Dijital Dünyada Markalaşma’ eğitimleri ve danışmanlık hizmetleri vereceklerini bildirdi.

Projeyle ilgili bilgi veren Çetin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2020 yılında odaklanacakları konulardan birinin de markalaşma olacağını belirtti. Çetin, şunları kaydetti.

”Bu kapsamda “Dijital Dünyada Markalaşma Projesi”ni hayata geçiriyoruz. Eğitim ve danışmanlık hizmetlerinin verileceği projeyle; odamız üyeleri, marka olmak, marka olmanın önemi ve faydaları gibi konuların yanı sıra, markalaşma süreçlerindeki ihtiyaçlarından haberdar olacaklar, markalaşmaya dair merak ettikleri sorulara cevap bulacaklar, markalaşma aşamalarında kimlerden destek alabileceklerini öğrenecekler. Sosyal medya hesaplarının kullanımı ve genel hatlarıyla web sitesinin nasıl oluşturulacağı konuları da bu kapsamda ele alınacak.”

Eğitimlere katılan ATSO üyelerinin markalaşma süreçlerini içeren danışmanlık desteğinden de ücretsiz yararlanabileceğini ifade eden Davut Çetin, ”Dijital Dünyada Markalaşma projesi bir yıl devam edecek. Eğitim ve danışmanlık desteğimizden faydalanan üyelerimizin dijitalleşme ve markalaşma yolculuğunda büyük avantaj yakalayacaklarını düşünüyoruz” dedi.

Projenin ilk eğitiminin 29 Ocak 2020 tarihinde, ‘Marka Olmanın Kolay Yılları’ konusuyla ATSO Eğitim Salonu’nda düzenleneceğini ifade eden ATSO Başkanı Davut Çetin, şöyle devam etti.

”ATSO üyeleri bu eğitimlere katılmalı. Bu ufuk açıcı eğitime üyelerimizin katlımı çok önemli. Dijitalleşen dünya ile iş yapma biçimlerinden pazarlamaya, markalaşmaya kadar birçok kavram farklılaştı ve farklılaşmaya, dönüşmeye devam ediyor. İşletmelerimizin bu dönüşümün gerisinde kalmamaları son derece önemlidir. Artık e-ticaret ve dijital veri ekonomisi çağındayız. İşletmelerimiz, hayatta kalmak için bu konularda ilerleme sağlamak zorundadır.”

ha-ber.com/Fikri Cinokur/Antalya

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.