DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

9915.62

0,23%
ATSO 2020’ye ”KÖK”lü yeniliklerle başlıyor, ödül törenlerini tek çatıda topluyor

ATSO 2020’ye ”KÖK”lü yeniliklerle başlıyor, ödül törenlerini tek çatıda topluyor

ABONE OL
07:14 - 09/01/2020 07:14
ATSO 2020’ye ”KÖK”lü yeniliklerle başlıyor, ödül törenlerini tek çatıda topluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 2020 yılı çalışma dönemine KÖK’lü (Kente Önem Katanlar) yenilikler yaparak tüm ödül törenlerini tek çatı altında birleştiriyor.

ATSO Başkanı Davut Çetin, 2020 yılına gelenekselleşmiş olan vergi, istihdam ödülleriyle, döviz kazandırıcı hizmet ödülleri, Türkiye’nin ilk 500 ve ikinci 500 Sanayi Kuruluşu arasına giren üyeler ile Antalya İnovasyon Ödülleri  ile ATSO Kuruluş Yıldönümü Ödül Törenleri düzenlediklerini anımsattı.

Oda bütçesini de düşünerek ödül trenlerini birleştirme kararı aldıklarını ifade eden Çetin, şunları kaydetti.

”İki ödül töreni yerine tek tören düzenlemeye ve ödüllerimizde yenilikler yapmaya karar verdik. 2020 yılında ATSO olarak ödül törenimizde üç önemli değişikliğe, yeniliğe imza atmış oluyoruz.

Birinci yeniliğimiz, iki tören yerine, Kuruluş Yıldönümümüzde tek tören yapmaktır. Geleneksel ödül törenimizi daha kapsamlı bir şekilde kuruluş yıldönümümüzde yapacağız. İkinci önemli yeniliğimiz, ödül törenimize bir misyon yüklemek, ödül törenimizi bir sosyal sorumluluk projesine dönüştürmek veya ithaf etmektir.”

Bundan sonra her iki törene ayırdıkları kaynağı, Antalya için çok daha anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine ayıracaklarına dikkat çeken Davut Çetin, şöyle konuştu.

”Büyük ve masraflı törenler yerine, sade ama anlamlı bir tören yaparak kentimize değer katmak, geleceğe eserler bırakmak istiyoruz. Böylece ATSO her kuruluş yıldönümünde önemli bir sosyal sorumluluk projesiyle Antalya’ya değer katacak, öncülük edecektir. Ödül törenimiz, üyelerimiz adına Antalya’ya ödül kazandırmış olacaktır.  Üçüncü yeniliğimiz de ikincisi kadar önemli bir yeniliktir. 2020 yılından itibaren ATSO ödülleri ismini KÖK Ödülleri olarak veya KÖK markasıyla veriyoruz. KÖK, “Kente Önem Katanlar” başlığının kısaltmasıdır.”

ATSO, 2020 yılı ve daha sonraki yıllarda Kent Ödülleri kategorisinde ”İnovasyon Ödülü”, ”Dijital Dönüşüm Ödülü”, ”Bilim”, ”Eğitim”, ”Kültür-Sanat”,  ”Spor”, ”Çevre”, ”Kurumsal Sosyal Sorumluluk”,  ”Antalya Araştırması” ve ”Basın” kategorileri olmak üzere 10 dalda ödül verecek.

ha-ber.com/Fikri Cinokur/Antalya

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.