Arif Taşdelen: Sınır dışı yerine eğitim

Arif Taşdelen: Sınır dışı yerine eğitim

ABONE OL
21:26 - 14/03/2021 21:26
Arif Taşdelen: Sınır dışı yerine eğitim
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Taşdelen, 6 yıldı Bavyera’da yaşayan Afganlı hemşirenin sınır dışı edilme kararına karşı çıktı.

Altı yıldır Bavyera’da yaşayan Afganlı Geriatri (Yaşlı sağlığı) hemşiresi Razaq Yar’ın   sınır dışı edilme kararına itiraz eden Bavyera Türk asıllı SPD Milletvekili Arif Taşdelen, eğitim alan Afganlının eğitim yerine sınır dışı edilmeye çalışılmasına karşı tepkisini dile getirdi.

SPD gençlik ve uyum sözcüsü Arif Taşdelen, Razaq Yar’ın ,Afganistan’dan kaçtığından beri Almanya’ya uyum sağlamış ve topluma katkıda bulunmak isteyen biri olduğunu vurguladı.

Arif Taşdelen, maalesef Razaq Yar’ınkine çok benzer davalar bana ulaşıyor. Bavyera’da gelecek inşa etmek isteyen bu gençlere sahip çıkmak gerekiyor. Bu gençler Motive insanlar dedi, Taşdelen şöyle konuştu:

“Bavyera Eyalet parlamentosunda, Bavyera Eyalet hükümetinin entegrasyon politikasının eleştirel sesiyiz. Eşit düzeyde gerçek entegrasyondan yanayız, çünkü hızlı entegrasyonun tüm taraflar için daha iyi olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle, Bavyera Eyalet parlamentosundaki SPD parlamento grubu olarak gerçek entegrasyon için savaşmaya dem edeceğiz “.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.