ANTED Gala Gecesinde Buluştu

ANTED Gala Gecesinde Buluştu

ABONE OL
15:14 - 22/01/2024 15:14
ANTED Gala Gecesinde Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

ANTED (Antalya Temizlik Hizmetleri Yöneticileri Derneği) yönetim ve üyeleri Gala gecesinde buluştu.

Antalya Porto Bello Hotel’de gerçekleşen gala gecesinde ANTED Başkanı Nurhayat Altay konuklar ile birebir ilgilenirken, geceye Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi Ve dekorasyonu Derneği ( HOTED ) Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni ve TUYED (Turizm Yazarları Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi Halil Öncü’de katılan isimler arasındaydı. Toplantıda sponsor Diversey Firması adına bir konuşma yapan Stratejik Müşteriler Müdürü Nevra Turhan bir sunum yaparken, yaptıkları çalışmaları özetledi ve işbirlikleri için ANTED’e teşekkürlerini sundu.

Toplantıda bir konuşma yapan ANTED Başkanı Nurhayat Altay, “ Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde, birlik ve beraberlik ve var olabilmek için birada olmak bizim için çok kıymetli. Sivil toplum kuruluşu olarak derneğimizin 2024 yılı ve sonrası hedefleri arasında, turizm meslek yasasının çıkması, departmanımızın okullarda ders olarak yer alması ve meslek mezunları yetiştirmek, üye sayımızı artırarak federasyon yolunda azimle ilerlemek geliyor. Bununda ilk adımını HOTED liderliğinde başlatmış bulunuyoruz” dedi.

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi Ve dekorasyonu Derneği ( HOTED ) Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni gecede yaptığı konuşmada, ANTED’İN bu güzel buluşmasında bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek,”Alanya,Antalya,Fethiye,Marmaris,Bodrum,,Ankara,İstanbul,Bodrum, Kuşadası derken 9 derneğe çıktık. Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız federasyonunda geçen akşam Magasaray Otel’de toplantı salonunda oylamayla karanını aldık, inşallah önümüzdeki sene Türkiye Hausekeeper Federasyonu çatısı altında gücümüze güç katarak, Türkiye Hausekeeperleri kendilerini en güzel şekilde ifade etsinler diye bir güç birliği ile ortaya çıkacağız.Bu da sizlerin desteği ile olacak inşallah” dedi.

ANTED Başkanı Nurhayat Altay, toplantıda HOTED Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni’ye yaptıkları başarılı çalışmalar nedeniyle bir teşekkür plaketi sundu. Gala canlı müzik ve eğlence ile gece geç saatlere kadar sürerken, konukların isteğini kırmayarak sahneye çıkan HOTED  Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni söylediği birbirinden güzel şarkılar ile büyük alkış aldı. (Halil Öncü)

 

TOUREXPI tarafından geçilen ANTED Gala Gecesinde Buluştu – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. ANTED Gala Gecesinde Buluştu – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan ANTED Gala Gecesinde Buluştu – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.