ANTBİRLİK, kütlü pamuk alım fiyatını 11 Lira olarak açıkladı

ANTBİRLİK, kütlü pamuk alım fiyatını 11 Lira olarak açıkladı

ABONE OL
23:37 - 05/10/2021 23:37
ANTBİRLİK, kütlü pamuk alım fiyatını 11 Lira olarak açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (ANTBİRLİK) 2021 sezonunda kütlü pamuk kilogram alım fiyatını 11 TL olarak açıkladı.

ANTBİRLİK 2021/2022 İş Yılı Olağan Genel Kurulu toplantı birlik konferans salonunda gerçekleştirildi. Divan başkanlığını Süleyman Bacak’ın yaptığı genel kurulda, 2021/2022 iş yılı yönetim ve denetim kurulu raporları ile finansal tablolar oy birliği ile kabul edildi. Seçimlerde Mustafa Yavuz oy birliği ile yeniden başkan seçildi. Yönetim Kurulu üyeliklerine de Hatice Hacıveziroğulları, Süleyman Bacak ve Kadir Tomkay seçildi. Hasan Yıldız da Genel Müdür olarak görev aldı.

Kütlü pamuk alım fiyatı 11 lira

ANTBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz toplantının açılışında yaptığı konuşmada, kütlü pamuk kilogram alım fiyatını 11 lira açıkladı. Görev yaptığı 4 yılda çiftçinin ürünlerini en yüksek fiyata alıp/satmaya çabaladığını belirten Yavuz, şunları kaydetti.

‘’Çiftçimiz için büyük yatırımlar yaptık. ANTBİRLİK için gece gündüz çalışmalar yapıyoruz. Verdiğimiz mücadelenin meyvelerini almaya başladık. Beni ve yönetim arkadaşlarımı yeniden bu göreve layık gören çiftçilerimize ve siz delegelerimize teşekkür ederim. İlk göreve geldiğim günden itibaren Antalya pamuk çiftçisine en yüksek fiyatı verdik. Şu anda pamuğun kilosunu 11 lira açıkladık. Bizden yüksek veren bölge var. Fakat ben satıştan elde ettiğim geliri prim olarak dağıtıyorum. Geçtiğimiz yıl kilo başına 1,5 lira prim dağıttık. Bu yılda kazancımızı çiftçimizi paylaşacağız.”

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.