DOLAR

32,5711

0.27%
EURO

34,7700

-0.03%
ALTIN(gr)

2.486,54

0,10%
BİST 100

9524.59

0,10%
Antalya’da yeni ufuklar açılacak

Antalya’da yeni ufuklar açılacak

ABONE OL
00:56 - 29/07/2020 00:56
Antalya’da yeni ufuklar açılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best
ha-ber.com/Fikri Cinokur/Antalya

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, kentin önder dinamikleriyle birlikte hareket ederek Antalya’da yeni ufukların açılacağını belirtti.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Antalya’yı yönetme, sorunları çözme ve şehri daha iyi noktalara taşımak amacıyla kent paydaşlarıyla sık sık bir araya geleceğini belirten Vali Yazıcı, yaşanan pandemi sürecinde esnafların sorunlarının çözülmesi için gayret gösterdiklerini her zaman esnafın yanında olduklarını ve destek vereceklerini kaydetti.

Meslek yaşamında edindiği deneyimi Antalya’nın hizmetine vereceğini ifade eden Vali Yazıcı, şöyle devam etti.

”Esnafların ekonomiye kazandırdığı katma değer önemli. Antalya çok katmanlı yapısıyla, tarım, turizm ve ticaret başta olmak üzere birçok alanda ön plana çıkmış, istihdama katkı sağlayan bir şehir. Memleketimin farklı köşelerinden milletimin farklı insanlarından edindiğim deneyimi, Antalya’mızın hizmetine arz etmek benim için büyük bir onur olacak. Kent paydaşlarıyla iletişim halinde olmanın ve birlikte çalışmanın oldukça önemli olduğuna inanıyorum. Bütün sektörlerle, sivil toplumla kuruluşlarıyla, vatandaşlarımızla bir dizi çalışma toplantısı yapmak düşüncesindeyim. Kentin önder dinamikleriyle birlikte hareket ederek Antalya’da yeni ufukların açılacak.””

AESOB Başkanı Adlıhan Dere de Antalya’da 83 bin üyeleri bulunduğunu ve haklarını korumak için çalıştıklarını belirtti. Dere, ”Bizler de şehrimizin tüm dinamikleriyle birlikte çalışmanın oldukça önemli olduğuna inanıyoruz. Esnaf ve sanatkârlarımıza göstermiş olduğunuz yakın ilgileriniz dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda Vali Ersin Yazıcı, AESOB Yönetim Kurulu üyelerinin istek ve sorunlarını dinledi.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.