‘Antalya Turizm Fuarı Çok Çok Verimli Geçti’

‘Antalya Turizm Fuarı Çok Çok Verimli Geçti’

ABONE OL
11:06 - 31/10/2023 11:06
‘Antalya Turizm Fuarı Çok Çok Verimli Geçti’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

35 ülkeden 25 bin turizm profesyoneli ve paydaşının ağırlandığı Antalya Turizm Fuarı, bu yıl 5. kez düzenlenirken, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) da fuarda yerini aldı. TÜRSAB Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Rıza Perçin, yaptığı açıklamada fuarın geçen yıllara göre çok daha verimli ve başarılı geçtiğini söyledi.

Antalya’nın en büyük fuarı

Başkan Perçin yaptığı açıklamasında,“Bu yıl beşincisi düzenlenen Antalya Turizm Fuarı’nda TÜRSAB olarak yerimizi aldık.  Antalya Turizm Fuarı’nı düzenleyen zaten sektör temsilcisi bir arkadaşımız, meslektaşımız. Bizim de arkadaşımız. Fuar, her geçen yıl bir önceki yıldan çok çok daha verimli geçiyor. Açıldığı ilk gün adeta izdiham vardı. Gördük ki, değişik ülkelerden de katılımın yer aldığı Antalya Turizm Fuarı,  Antalya’nın en büyük fuarı. Biz de iki günden beri devamlı, standımızda sektör temsilcileriyle yerli ve yabancı yurt dışından gelen sektör temsilcileri ile bir araya geldik, görüşmeler yaptık.  Özellikle geçen yıla göre 10 kat daha verimli bir fuar olduğunu söyleyebilirim. Fuarı düzenleyen aynı zamanda TÜRSAB üyemiz Selçuk Meral kardeşimize de teşekkür ediyoruz.Bu fuar hedefini bulmuş, atağa geçmiş bir fuar olarak aklımızda kalacak.”dedi.

Çalışmalarımıza yorulmadan devam edeceğiz

TÜRSAB Akdeniz Bölge Temsilciliği olarak bir yıl önce göreve geldiklerinden bu güne durmadan, yorulmadan çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Rıza Perçin,”Cumhuriyetimizin 100.yılını kutluyoruz. Bunun bilinci ile tüm üyelerimizle birlikte geçtiğimiz günlerde bir araya geldik. 100.yıl etkinlikleri kapsamında bir konser ve üyelerimiz ile birlikte bir mangal günü düzenledik. Sayın valimizin görüşleri doğrultusunda, Antalya’da doğum günü bile kutlasak, başına Cumhuriyet Bayramımızı 100. Yılımızı ilave ediyoruz. Biz de bu bilinçle bu kutlamayı yaptık. Büyük ilgi çekti.  Binin üzerinde katılımcı geldi ve kutlamamızda yer aldı.  Büyük bir birliktelik sergiledik. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Ofisimiz her gün dolup taşıyor. Onlarla görüşmeler yapıyor sorunları varsa çözüyor, sorunları yoksa bile çaylarımızı için karşılıklı dertleşiyoruz. Bölgemiz turizmin başkenti. Sayın Valimizle,ilgili kurumlarla, Turizm İl Kültür Müdürlüğümüz ile birlikte, Akdeniz bölgemizde hep beraber turizm alanında çalışmalar yapıyoruz. Turizmin arıları olarak, turizmde turistleri ülkemize getirenler olarak, üzerimize düşen görevlerimizi yerine getirerek, birinci hizmet yılımızı doldurduk. Bundan sonra çalışmalarımız misliyle artarak devam edecek. 2024 yılına ülkemize daha fazla turist getirmek için, döviz kazandırmak için, ekonomiye katkıda bulunmak için, bölge halkına katkıda bulunmak için, elimizden geleni yapacağız, yapmaya da devam ediyoruz. Günümüzün 10 saatten fazlası mesai ile geçiyor, akşamları da çalışıyoruz ve çalışmaya da yorulmadan devam edeceğiz Allah sağlık sıhhat verdikçe hizmetlerimize devam edeceğiz.”diye konuştu. (Halil Öncü)

Video: https://www.youtube.com/watch?v=oEu3izCKEDo

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.