Antalya OSB Teknopark genel kurulu yapıldı

Antalya OSB Teknopark genel kurulu yapıldı

ABONE OL
00:01 - 29/11/2020 00:01
Antalya OSB Teknopark genel kurulu yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya Organize Sanayi Bölgesi Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Teknopark ekosisteminde yer almak isteyen girişimcilerin projelerini değerlendirmeye hazır olduklarını bildirdi.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi Teknopark seçimsiz ilk olağan genel kurulu OSB Hizmet binasında gerçekleşti. Başkan Ali Bahar, genel kurulda iki yıllık faaliyetleri ve bilanço hakkında bilgi verdi.

Ergin Civan’ın Divan Başkanlığı’na seçildiği genel kurula Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, ATSO Başkan Yardımcısı Mızrab Cihangir Deniz, Genç Organize Sanayi Derneği Kurucu Başkanı Canan Gürkan, Antalya Teknopark Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Yayla, Nuri Büyükselçuk, Erdal Kılıç, İlhan Metin, Prof. Dr. Ömer Halil Çolak, Dr. Ali Cem Başarır ve Teknopark Genel Müdürü Dr. Aylin Tümay katıldı.

Antalya OSB Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Teknopark kurucu ortakları Akdeniz Üniversitesi ile Antalya Bilim Üniversitesi’nin akademik kapasiteleri ve laboratuvar altyapılarının, Antalya OSB Teknopark için önemli bir avantaj olduğunu belirtti. Bahar, şunları kaydetti.

‘’OSB Teknopark’taki olanaklar burada yer alacak girişimciler için büyük bir fırsat yaratmaktadır. Ayrıca Teknoparkı’mızın OSB içinde yer alması, girişimcilerin sanayi ve üretimin tam kalbinde olmasını sağlayacak, teknolojik gelişimlerine büyük katkı sunacaktır. Ar-Ge binalarını yapmak isteyen girişimcilerin proje başvurularını almaya başladık. İlk firma kabulünü de sağlık alanında Yaşam Hastaneleri ile yaptık. Ar-Ge binalarını yapmak isteyen firmaların talepleri artıyor. Antalya OSB Teknopark ekosisteminde yer almak isteyen girişimcilerin projelerini değerlendirmeye hazırız.’’

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.