Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Türkiye’ye teşekkür etti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Türkiye’ye teşekkür etti

ABONE OL
23:14 - 30/11/2020 23:14
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Türkiye’ye teşekkür etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Kooronavirüs nedeniyle yaklaşık 3,5 aydır tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yoğun bakımdan çıktıktan sonra kendisine gösterilen ilgi ve destekten dolayı Türkiye’ye teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamalarda, Başkan Böcek’in sağlık durumunun daha da iyiye gittiği belirtildi.

Başkan Böcek’in tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın ziyaretinden fotoğraf ve videolar da paylaşıldı.

Hastane odasından Türkiye’ye seslenen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, tüm sağlık çalışanlarına ve kendisine destek veren ve büyük ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Böcek, (Nasılsınız Başkanım) diye soran Rektör Prof. Dr. Özkan’a  ‘’sayenizde iyiyim’’ yanıtını verdi . Böcek, şunları söyledi:

“Sayenizde iyiyim. Şu anda 100 günü geçtik. Bu süreçte gece gündüz demeden şahsınızda tüm sağlık çalışanlarımıza, dua eden arayan soran herkese teşekküre diyorum. Yardımcı arkadaşlar dahil hemşirelerimiz, doktorlarımız gece gündüz demeden çok ilgilendi. Dualarımız size. Her şey için tüm Türkiye’ye teşekkür ediyorum.”

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan yaptığı açıklamada, ‘’Başkanımız bomba gibi. Taburcu etmeye hazırlanıyoruz’’ dedi. Özkan, şunları kaydetti.

‘’Siz Antalya için önemli bir isimsiniz. Çok mutluyuz sizi böyle gördüğümüz için. İnşallah görevinizin başına da en kısa zamanda sizi görmek istiyoruz. Bakışlarınız enerji dolu zaten. İnşallah çok iyi şeyler yapacaksınız Antalya için. Geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin.” diye konuştu.

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.