ANSİAD Girişimcilik ödülleri sahiplerini buldu

ANSİAD Girişimcilik ödülleri sahiplerini buldu

ABONE OL
14:14 - 19/12/2021 14:14
ANSİAD Girişimcilik ödülleri sahiplerini buldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) 2021 Girişimcilik Ödülü Imecar Elektronik San.ve Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Marat Niyazberdiyev’e verildi.

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) tarafından girişimciliği özendirmek amacıyla düzenlenen ve bu yıl 19’ncusu gerçekleştirilen Girişimcilik Günleri Ödülleri ile 9. İş Fikri Yarışması Yüksek Lisans ve Doktora kategorisinde dereceye girenlere ödülleri törenle sahiplerine verildi.

ANSİAD Başkanı Akın Akıncı törende yaptığı konuşmada, bu yıl dünyanın iklim değişikliği ve küresel ısınma ile savaşına dikkati çekmek, bölgede yaşanan risklerin, iş dünyasına ve gelecek nesillere etkilerini ortadan kaldırabilmek adına ‘iklim değişikliği ve sürdürülebilir çevre’ temasıyla 2021 ANSİAD temasını belirlediklerini ve paydaşlarıyla bu konuda güç birliğini sağlamak istediklerini belirtti. Akıncı, şunları kaydetti.

‘’ İklim değişikliğiyle mücadelede karbon 1.5 hedefine ulaşmak için çaba göstereceğiz. Ulusal iklim taahhütlerini artırmaya, kömür enerjisini ve finansmanı kademe kademe azaltmaya ve fosil yakıt teşviklerini kaldırmak da dahil bu konuda politikaları hayata geçirmeye yönelik çalışmalarımızda girişimcilik ekosisteminin desteğini de alarak ilerlemek, bu yıl gerçekleştirdiğimiz her bir etkinlikte bu noktayı vurgulamak istedik. ANSİAD olarak global bir sorunu yerel ölçekte üzerine düşeni yaparak ve yapacağı çalışmalarla çözüm için atılacak adımların bir parçası olacağız. Sürece olumlu katkı sağlamak isteğindeyiz. İnsanlığa ve gençlere güven ve ümit vermek için daha adaletli bir dünya ve sürdürülebilir bir ekonomi düzenini oluşturma gayretlerimizi sürdürmeliyiz.”

Ödüller

ANSİAD 2021 Yılı Girişimcilik Ödülü Imecar Elektronik San.ve Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Marat Niyazberdiyev, Girişimcilik Günleri Güngör Pekşen Özel Ödülü de TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu başkanı İmaj İç Mekan Dış Mekan Proje Uygulama Pazarlama Ltd. Şti. sahibi Serap Kocaoğlu’na verildi.

ANSİAD 19. Girişimcilik Günleri 9. İş Fikri Yarışmasında Ön Lisans ve Lisans kategorilerinde dereceye girenlere ödülleri verildi.

Ön Lisans ve Lisans kategorisi kazananlar şöyle:

-Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri Mehmet Selman Canlı ve Zeynep Funda Eren “Kemursgen” projesi ile birinci,

– Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi öğrencileri Fatih Uygar, Berkay Yelbey ve Süleyman Alp Kayalp ‘‘Hidrogreen” projesi ile ikinci,

– Akdeniz Üniversitesi öğrencileri Efe Burak Köşker, Ahmet Furkan Sarı, Kaan Nalbant ve Berte Nur Kocayolcu da “Posadan” projesi üçüncü oldu.

ANSİAD 9. İş Fikri Yarışması Yüksek Lisans ve Doktora kategorisi kazananlar da şöyle:

– Akdeniz Üniversitesi öğrencileri Büşra Atkesen ve Yılmaz Aksu, “Fire-Stopper” projesi ile birinci,

– Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri Emre Uygun, Elif Ceren Gök ve Murat Onur Yıldırım, “AutoSense+” projesi ile ikinci,

– Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencileri Şakir Kaya ve Bilge Kumartaş “Mavi Ulak” projesi ile üçüncü oldu.

 

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.