ANSİAD: Ekonomide güven ortamının sağlanamaması huzursuz ediyor

ANSİAD: Ekonomide güven ortamının sağlanamaması huzursuz ediyor

ABONE OL
22:17 - 24/03/2021 22:17
ANSİAD: Ekonomide güven ortamının sağlanamaması huzursuz ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) Başkanı Akın Akıncı, ekonomide güven ortamının sağlanamamasının herkesi huzursuz ettiğini belirtti.

ANSİAD Başkanı Akın Akıncı, üyeleri arasında düzenlenen 15. Online Toplantıda yaptığı konuşmada, pandeminin bir yılı geride bırakıldığını anımsatarak, ‘’Tam nefes aldık derken yine pik yaptığını hep birlikte görüyoruz. Hayatımızda her alanda belirsizlik yaşıyor ve bu belirsizlikle beraber devam etmeye çalışıyoruz” dedi.

İş hayatı ve sosyal yaşamda belirsizliğin yanında ülkede de ciddi bir belirsizlik olduğunu vurgulayan Akıncı şunları kaydetti.

‘’Merkezi yönetimin yönetim anlayış biçiminden kaynaklı iş dünyası olarak yarın nasıl bir güne, nasıl bir gündemle uyanacağız endişesiyle gözümüzü kapatıyoruz. Özellikle şu son 10 günde yaşadığımız birçok gelişme, pandeminin getirdiği belirsizliğin üzerine artı olarak bizleri huzursuz etmeye devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı’nın değişmesi, kadınlara yönelik şiddet ve ayrımcılığın insan hakları ihlali olduğunu kabul eden İstanbul Sözleşmesi’nin feshedilmesi gibi birtakım gelişmeler, ekonomide hepimizi etkileyen iniş çıkışlar yönetim anlayışında çok ciddi sorunlar olabileceğini gösteriyor bizlere. Ekonomide güven ortamının sağlanamaması hepimizi huzursuz ediyor.”

Toplantıda, Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği ICF Türkiye Başkanı Nuray Akmeriç de “İş Dünyasının Yükselen Yıldızı Koçluk” konusunda ANSİAD üyelerine bilgi verdi. Akmeriç, “(Yarattığım bu değerleri kime emanet edebilirim) diye düşünüyorsanız, jenerasyon farkını anlamaya ve farklı jenerasyonlarla başarılı sonuçlara ulaşmayı hedefliyorsanız, potansiyelinizin farkına varmak ve en iyi şekilde kullanmak istiyorsanız bu hizmetten faydalanmanızı sağlayabiliriz” dedi.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.