ANSİAD 3. Cumhuriyet Turnuvasında şampiyonlara ödülleri verildi

ANSİAD 3. Cumhuriyet Turnuvasında şampiyonlara ödülleri verildi

ABONE OL
22:17 - 01/11/2021 22:17
ANSİAD 3. Cumhuriyet Turnuvasında şampiyonlara ödülleri verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya Sanayici ve İş İnsanları (ANSİAD) tarafından bu yıl 3. Düzenlenen Cumhuriyet Tenis Turnuvasında şampiyon olanlara ödülleri verildi.

ANSİAD ve Antalya Tenis İhtisas Kulubü (ATİK) iş birliğiyle düzenlenen ve 14 Ekim’de başlayan ANSİAD 3. Cumhuriyet Tenis Turnuvası’na çeşitli kategorilerde 430 tenisçi katıldı.

ANSİAD Başkanı Akın Akıncı ödül töreninde yaptığı konuşmada, turnuvanın gerçekleşmesinde katkı kolay kurum, kuruluş ve sporcular ile üyelerine teşekkür etti. Akıncı, ‘’Turnuvamızın üçüncüsünü gerçekleştirme gururunu hep beraber yaşıyoruz. Bireysel ve kurumsal anlamda Cumhuriyetimize ve onun kazanımlarına sahip çıkmak hepimizin ödevidir’’ dedi.

ANSİAD 33. Tenis Turnuvası ödül törenine Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Muratpaşa Belediye Başkan Vekili Murat Şimşek, Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası (BAKSİFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KONYSİAD) Başkanı İlhami Kaplan, ANSİAD üyesi iş insanları, ATİK üyeleri ve sporcular katıldı.

ATİK ve Bahar Group’a Teşekkür

Akın Akıncı, Cumhuriyet Tenis Turnuvası’na verdikleri desteklerden dolayı ATİK Yönetim Kurulu Başkanı, ANSİAD üyesi Necmi Alpagot ve Bahar Group Yönetim Kurulu Üyesi, ANSİAD Üyesi Serkan Bahar’a da plaket verdi.

Şampiyonlara altın

ANİSAD .Cumhuriyet Tenis Turnuvasında Kadınlar, Erkekler ve Çiftler kategorilerinde Master Kadın, Master Erkek ve Profesyonel Open kategorileri birincilerine 7’şer gr altın, ikincilerine 3 gram altın, yarı finalistlere 1’er gr altın, çeyrek finalistlere 0.5 gr altın ile ödüllendirilirken, diğer kategorilerde yarışan birincilere 1’er gr altın, ikinci olanlara 0.5’şer gr altın ödülü verildi.

 

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.