Almanya’da zam yapmak yasaklansın yasası

Almanya’da zam yapmak yasaklansın yasası

ABONE OL
21:41 - 05/12/2022 21:41
Almanya’da zam yapmak yasaklansın yasası
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Oktan Erdikmen tarafından geçilen Almanya’da zam yapmak yasaklansın yasası – 5 Aralık 2022 Oktan Erdikmen haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Almanya’da zam yapmak yasaklansın yasası – 5 Aralık 2022 Oktan Erdikmen haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Tüm Yorumlar (1)
    • Mert

      Almanya’ya boşverinde, ülkemizde TÜİK’e baskı uygulayan 85 Milyon emekli, asgari ücretli çalışanın, memurun, tüm insanların hakkını hukukunu çiğneyen kul hakkı yiyen Recep Tayyip Erdoğan’a ne demeli?
      Biraz Ahlakı olan, biraz Vicdanı olan, biraz da Merhameti olan, azıcık kendisinde utanma duygusu olan kendisini dindar müslüman gören bu adama oy vererek layık olmadığı makama bir daha getirmez. Zira bir insan ahirette alemlerin Rabbi olan Allah’ın huzurunda 3-5 kişiyle helalleşebilirde, ancak bu adam 85 Milyon bu halk ile nasıl helalleşecek?
      Onun işi zor hemde çok zor. Zira benim iki elim onun iki yakasında olacak, akordiyon yapacağım hakimlerin hakimi, alemlerin Rabbinin önünde.
      İşte dindarlar, paralı namaz kıldırma memurlarının imamın ardında namaza durduğunuz iğrenç pislikleri görünüz.
      https://www.haberler.com/3-sayfa/karisi-imamlik-yapan-kocasini-baska-bir-kadinla-15475804-haberi/

      Yanıtla
      +0
      -0