Almanya’da ‘Sağlık Tatilleri’ zirveye koşuyor

Almanya’da ‘Sağlık Tatilleri’ zirveye koşuyor

ABONE OL
09:00 - 12/11/2021 09:00
Almanya’da ‘Sağlık Tatilleri’ zirveye koşuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Almanlar sağlık ve zindelik konusunda çok hassas. Almanya’da zaten sağlık tatilleri çok uzun bir geleneğe sahip.

İmparatoriçe Sissi bile dinlenmek için bir sağlık merkezine gitmeyi severdi. Geçmişte Avrupa’nın sağlık kaplıcaları soyluların, sanatçıların ve ünlülerin buluştuğu yerlerdi. Şimdi ise dünyadaki tüm seçkin Wellness ve Spa otelleri sağlıklı ve bütünsel bir yaşam tarzına değer veren sağlık merkezlerinde müşterilerine hizmet vermek için Alman pazarında ürünlerini tanıtıyorlar.

Almanya’nın en önemli sağlık turizmi tur operatörü Fit Reisen Alman seyahat acentelerini Wiesbaden’deki “Sağlık Seyahati” atölyesine davet ediyor.

“Avrupa Sağlığı Koruma Günü” kapsamında, uluslararası “Quality in Health Prevention e.V. (Quhep)Derneği ile 2 Aralık’ta Fit Reisen (www.fitreisen.de) ile birlikte Wiesbaden Kurhaus’ta seyahat acentesi çalıştayı düzenlenecek (ücretsiz).

Fit Reisen seyahat acentelerini “sağlık seyahati” alanında daha fazla bilgi ile donatmak oluyor.

Sadece seyahat acenteleri için düzenlenen bilgilendirme etkinliğinde, sağlık destinasyonu Litvanya’da ürünlerini tanıtacak. Druskininkai veya Birštonas gibi şifalı su kaynakları, Baltık bölgesinin el değmemiş doğa ve kaplıca şehirleri hakkında bilgiler sunulacak. Baltık devletinin sağlıklı yaşam segmentinde verdiği profesyonel ve sertifikalı hizmetler hakkında sunumlar yapılacak.

Fit Reisen genel müdürü ve aynı zamanda „Quality in Health Prevention e.V.“ kurucu üyesi olan Claudia Wagner, sağlıklı yaşam, spa ve sağlığı koruma amaçlı tatil ve seyahatlerin güncel teklifleri hakkında bilgi verecek.

Slovenya Spa Derneği Direktörü Bay Iztok Altbauer, Slovenya’daki modern sağlık ve sağlıklı yaşam merkezlerini tanıtacak.

Claudia Wagner sağlık tatillerinin yaşamımızdaki rolünü ve piyasalarda artan önemini vurguladı. Wagner, “Özellikle, insanların kendilerini sağlıklı hissetmeleri ve refahın her zamankinden daha fazla toplumun odak noktasında olduğu söyledi. Wagner, “sağlık turizminin de giderek artan bir talep kaydettiği günümüzde, seyahat acenteleri için çok ilginç bir iş alanı açılıyor. Sağlık gezileri konusunda profesyonel ve bireysel tavsiye almak isteyen seyahat acenteleri, çalıştayımızın bir parçası olarak hangi ürünlerin mevcut olduğu, nasıl rezervasyon yaptırılacağı ve müşterilere hangi bilgilerin aktarılabileceği konusunda önemli ipuçları sunuyoruz“ dedi.

Seyahat profesyonelleri, Fit Reisen’in Expi eğitim sayfasında atölye çalıştayı programı hakkında daha fazla bilgi bulabilir.

23 Kasım’a kadar kayıt için

[email protected]

Resim: © Fit Reisen GmbH

TOUREXPI tarafından geçilen Almanya’da ‘Sağlık Tatilleri’ zirveye koşuyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Almanya’da ‘Sağlık Tatilleri’ zirveye koşuyor haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Almanya’da ‘Sağlık Tatilleri’ zirveye koşuyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.