Almanya, yeniden kapanmayı tartışıyor

Almanya, yeniden kapanmayı tartışıyor

ABONE OL
22:32 - 28/03/2021 22:32
Almanya, yeniden kapanmayı tartışıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Oktan Erdikmen tarafından geçilen Almanya, yeniden kapanmayı tartışıyor – 28 Mart 2021 Oktan Erdikmen haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Almanya, yeniden kapanmayı tartışıyor – 28 Mart 2021 Oktan Erdikmen haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Mert

    Neden olmasın?
    Kim ne derse desin. Ben şunu inanıyorum. Coronavirus külli iradenin elinde değil demiş olsalarda, istersem laboratuvar ortamında üretilmiş olsun. Allah yeni bir dünya düzeni kuracağından hiç ama hiç şüphem yok.
    Zira, dünyadaki zalim sömürü düzenini, alın teri emeği çalanları, Afrika’da ülkelerinde açlık savaşları gördükçe, diğer tarafta sömürü düzeni kurmuş zengin Kapitalizmin kirli yüzünü bakarak bu insanlar ne sevap işledilerki böyle bir hayatı onlara sunarken, oteki tarafta fakir yokluk yoksulluk içinde yaşayan Afrika ülkesinde yaşayan O insanların ne günahı vardıki, onlara böyle bir hayatı reva gören Rabbim, birgün gelecek bu feryadı çığlıkları artık duymalısın derdim.
    İşte o zaman geldi çattı, yeni bir Dünya düzeni kurulmasını hiç bir sebep kalmadı.
    Acaba daha nice insanlar Coronavirus’dan hayatını kaybedecek dersiniz?
    Daha sıra zengin büyük kodamanlara gelecek, hadi geçmiş olsun.

    Yanıtla
    +0
    -0