Almanya içindeki otellerde tatil amaçlı konaklamak yasaklanıyor

Almanya içindeki otellerde tatil amaçlı konaklamak yasaklanıyor

ABONE OL
22:08 - 29/10/2020 22:08
Almanya içindeki otellerde tatil amaçlı konaklamak yasaklanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İkinci korona dalgasına karşı bir dalga kıran oluşturmak isteyen Almanya çok sert önlemler alıyor.

Hızla artan yeni korona enfeksiyon vakaları nedeniyle Almanya’daki Federal Almanya hükümeti Kasım ayından itibaren büyük kısıtlamalar için bir dizi karar aldı.

Bu kararlar Alman turizm endüstrisini hem incoming hem de outgoing sektörü olarak çok etkileyecek.

Kasım ayından itibaren Almanya’da otellerde tatil yapmak yasaklandı.

Şansölye Angela Merkel düzenlediği basın toplantısında, federal ve eyalet hükümetlerinin Almanya’da turistik konaklamayı yasaklamayı kabul ettiğini duyurdu. Bu nedenle otellerin turistleri ağırlamasına artık izin verilemiyor. Otel konaklamalarına sadece zorunlu iş seyahatleri gibi gerekli amaçlar için izin verilecek.

Resim: AA

TOUREXPI tarafından geçilen Kasım’dan itibaren Almanya içindeki otellerde tatil amaçlı konaklamak yasaklanıyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Kasım’dan itibaren Almanya içindeki otellerde tatil amaçlı konaklamak yasaklanıyor haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Kasım’dan itibaren Almanya içindeki otellerde tatil amaçlı konaklamak yasaklanıyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.