2

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’in 22-24 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Türkiye ziyareti sırasında, Berlin’den getirilecek 60 kilogram dönerin ikram edileceği açıklandı.

Dönerci Arif Keleş, İstanbul’daki Tarabya Köşkü’nde düzenlenecek resepsiyonda Steinmeier ile birlikte döner kesmeyi planladıklarını belirtti. Üçüncü kuşak döner işletmecisi olan Keleş, ailesinin uzun yıllardır Berlin’de bu işi yürüttüğünü ve İstanbul’a özel soslarını da götüreceklerini ifade etti.

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Steinmeier’in de döner servisi yapmak istediğini dile getirdi.

Keleş, dönerin Almanya’da çok popüler olduğunu, sektörün 7 milyar avroluk bir ciroya sahip olduğunu ve son dönemdeki fiyat artışlarının Başbakan Olaf Scholz’a kadar ulaştığını vurguladı.

IPN INTERNATIONAL PRESS NEWS AGENCY® tarafından geçilen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Türkiye’ye 60 KG Berlin döneriyle geliyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Türkiye’ye 60 KG Berlin döneriyle geliyor haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Yunus Uslu

    Sayin  Steinmeier Donerciye doner satarmis! Cok ilginc bir poitika.

    Yanıtla
    +0
    -0