‘Almanlar tekrar seyahat etmek için pek sabırsızlanıyor’

‘Almanlar tekrar seyahat etmek için pek sabırsızlanıyor’

ABONE OL
14:37 - 21/01/2021 14:37
‘Almanlar tekrar seyahat etmek için pek sabırsızlanıyor’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Seyahat acenteleri arasında yapılan QTA anket bu ruh haline işaret ediyor.

Avrupa’nın en büyük seyahat acenteleri ittifakına göre, devlet köprü yardımının 2021’de bürokratik olmayan bir şekilde seyahat acentelerini desteklemesi önem arz etmektedir. QTA ittifakı ortaklıkları tarafından çeşitli tur operatörleri tarafından sunulan rezervasyonların ücretsiz iptali, tatil seyahatiyle işi artırmak için çok iyi bir fırsat olarak görülsede, bunun yalnızca sınırlı bir süre için geçerli olması düşünülmektedir.

“Tatil seyahatlerinin ücretsiz iptali, gelecek tatil seyahatlerini riske atmadan rezerve etmek isteyen müşterilerin korkularını azaltıyor.“

QTA sözcüsü Thomas Bösl, „bu ücretsiz iptal hakkı hiçbir şekilde kalıcı hale gelmemelidir. Seyahat acentesi şirketlerinin birçok işi ücretsiz olarak tekrar yapma tehlikesi çok büyük. Bu nedenle, ücretsiz iptaller krize geçici bir çözüm olarak kalmalıdır.” dedi.

Genel olarak, seyahat acenteleri bir kez daha geleceğe daha güvenle bakıyor. Başarılı aşılama kampanyaları sayesinde pandemi geri püskürtüldüğünde insanlar valizlerini yeniden hazırlayacaklardır.

QTA ittifakı ortağı şirketlerin genel müdürleri tünelin sonunda artık bir ışık göründüğüne dair ikna olmuş durumdalar.

Tünelden çıkıldığı güne kadar tüm seyahat endüstrisine devlet yardımınlarının devam etmesine ihtiyacı vardır.

QTA, Berlin’deki siyasi yetki sahipleri ile yapılan sayısız görüşmelerde seyahat acentelerinin 2021 yılı boyunca nefes almaları ve yeterli alana sahip olabilmeleri için bürokratik olmayan ve zamanında ödenen destek fonlarının devamı ile çağrı yapmaktadır.

Bu anlamda QTA ittifakı ortak şirketleri hemfikir olarak, “Korona’dan sonra yoğun bir şekilde işleri yeniden başlatma (restart) hazırlıklarının devam etmesi için zamana ihtiyacı olduklarını vurguladılar.

QTA, bunun birlikte ittifak seyahat acentelerine “bu zor zamanda bir kez daha elden gelenin en iyisini“ yapmaları için çağrıda bulundu.

Şimdi müdavim ve yeni müşteriler ile yakın temasta geçmenin zamanı.

Müşteriler seyahat acentalarının yakın temasını beklemektedirler. Bu temaslar ile müşteriler sonunda tekrar tatil ve seyahat için yolculuğa çıkacaklardır.

Quality Travel Alliance (QTA) Hakkında:

Almanya merkezli en büyük seyahat acentesi işbirliği ittifakı olan QTA, şu anda yaklaşık 9.800 seyahat acentesinden oluşuyor ve yaklaşık 5.2 milyar Euro ciro gerçekleştiriyor.

İttifak ortakları arasında AER Cooperation AG, Reiseland GmbH & Co. KG, rtk / RT-Reisen GmbH, schauinsland-Reisen PARTNER (alpha Reisebüropartner GmbH), Schmetterling International GmbH & Co. KG ve TUI TRAVELStar GmbH zincirleri ve işbirlikleri bulunuyor.

TOUREXPI tarafından geçilen 9800 Alman acentasından oluşan QTA: ‘Almanlar tekrar seyahat etmek için pek sabırsızlanıyor’ haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. 9800 Alman acentasından oluşan QTA: ‘Almanlar tekrar seyahat etmek için pek sabırsızlanıyor’ haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan 9800 Alman acentasından oluşan QTA: ‘Almanlar tekrar seyahat etmek için pek sabırsızlanıyor’ haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.