Alman tur operatöründen muhteşem 2022 Türkiye programı

Alman tur operatöründen muhteşem 2022 Türkiye programı

ABONE OL
11:20 - 07/10/2021 11:20
Alman tur operatöründen muhteşem 2022 Türkiye programı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Eylül ayında 70 seyahat acentası çalışanını Türkiye´ye getiren alltours, 2022 yaz dönemi için Türkiye programını genişleteceğini açıkladı.

24 – 26 Eylül tarihleri arasında 70 Alman seyahat acentası çalışanına Antalya Bölgesi´nin gezdiren alltours, 2022 yaz sezonu için programa alınacak Side-Çolaklı´da bulunan alltoura Can Garden Resort´un, Side-Evrenseki´deki Commodore Elite Suites & Spa´nın, Alanya´daki Club Kastilia ve Club Paradiso´nun ve ayrıca Defne otel zincirinin altı üyesinin tanıtımına öncelik verdi.

Gezdikleri otellerdeki yüksek kalite standardından memnun kaldıklarını belirten Alman seyahat acentası çalışanları, ayrıca Manavgat Çayı´nda yapılan bir gemi gezisine katıldı ve Antalya-Lara´da birçok otel gezme fırsatını buldu.

Seyahat acentası çalışanların gezdikleri otellerin arasında şunlar da dikkati çekti:

Mary Palace

Miramare Beach (Side)

Flower Side Beach (Side)

Sherwood Exclusive Lara (Lara)

Turquoise Hotel (Side Sorgun)

Nürnberg, Hannover, Köln-Bonn, Hamburg, Münih, Stuttgart, Frankfurt, Düsseldorf, Dresen, Berlin ve Leipzig havalimanlarından uçarak gelen Alman seyahat acentası çalışanları Condor, SunExpress, Freebird, TUIfly ve Sundair havayolları ile uçtu.  Resim: © alltours flugreisen gmbh

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.