Alman seyahat acentelerinden muhteşem bir atak

Alman seyahat acentelerinden muhteşem bir atak

ABONE OL
11:20 - 11/11/2021 11:20
Alman seyahat acentelerinden muhteşem bir atak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Hatta her gün yeni seyahat acentesi kuruluş haberleri bile geliyor.

Bazı acenteler ağız birliği yapmışcasına, ‘güçlü olan biziz, müşteriyi biz tanıyoruz, artık kendi seyahatlerimizi düzenlemenin ve pazarlamanın tam zamanıdır!’ diyorlar.

2022’den itibaren farklı satış ve pazarlama ortaklıkları yolda.

Bu konu ile ilgili ilk önemli somut proje şimdi gerçek oldu ve Thürismo adı altında satışları güçlendirmek için yeni bir seyahat acenteleri derneği kuruldu.

Thürismo’nun yönetim kurulu Gera’daki Air Voyage seyahat acentesinin sahibi Silke Punthöler-Aydin, Erfurt’taki Familingo seyahat acentesinin yönetici ortağı Sabine Friebel ve Ilmenau’daki Enders Touristik’in ortak sahibi Sebastian Enders’ten oluşuyor.

THÜRİSMO Derneği faaliyetlerine başladı.

Seyahat acentelerinin kendi düzenledikleri grup turlarının satışında birbirlerine destek olmak için kurulan Thürismo derneği hayata geçti.

Güç birliği ve acentelerin birbirini desteklemesi çok önem kazandı.

Uzun vadede seyahat acentesi satışlarını güçlendirmek ve özellikle grup turlarının satışında güç birliği yapmak fikri pandemi sürecinde doğdu: Seyahat acentelerini kurtarmak için yapılan gösterilerde güç birliğinin önemini fark eden acenteler şimdi THÜRISMO’yu kurdu.

Grup turları sadece üye seyahat acenteleri satışa sunabilecek, üyeler kendi gezi ve tur programlarını oluşturacaklar ve kendi müşterilerine sunacaklar ve satışlardan yüzde 15 komisyon alacaklar.

Birlikten güç doğar ve aramızdaki güven duygusu hepimizi korur.

Acenteler birbirlerinin müşterilerini koruyacaklar ve kesinlikle başka acentenin müşterisine satış yapmayacaklar.

Sebastian Enders, “Her üye farklı grup turları düzenleyecek ve böylelikle toplamda çok daha birbirinden farklı hedef gruplara hitap etmiş olacağız “ diye açıklama yaptı.

Her acente kendi sorumluluğunda farklı grup tur programı düzenleyecek.

Örneğin, Ehrke seyahat acentesi yoga ve spor gezilerine odaklanırjen, Gera’daki Air Voyage Şehir Merkezi öncelikle klasik grup gezileri tertipleyecek. Familingo Reisen ise grup gezilerinin yanı sıra bisiklet ve yürüyüş gezileri geliştirir.

El ele vermek, bu işin en güzel yanı, ancak adil davranmakta çok önemli:  Bu birliktelikte seyahat acentesi çalışanlarının diğer seyahat acentelerinden gelen misafirleri kendilerine çekmesi diye bir şey söz konusu olmayacak.

İlk Thürismo gezisi 14 Kasım’da başlıyor.

Yakında Thürismo’nun diğer programları da başlıyor:  Yakın tarih için Uganda ve Ruanda turu ve bir Güney Amerika otobüs turu da dahil olmak üzere toplam 14 gezi planlanmış bulunuyor. Resim: © Thürismo

TOUREXPI tarafından geçilen Alman seyahat acentelerinden muhteşem bir atak haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Alman seyahat acentelerinden muhteşem bir atak haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Alman seyahat acentelerinden muhteşem bir atak haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.