Alman Robert Koch Enstitüsü: ‘Oteller güvenli!’

Alman Robert Koch Enstitüsü: ‘Oteller güvenli!’

ABONE OL
12:03 - 26/02/2021 12:03
Alman Robert Koch Enstitüsü: ‘Oteller güvenli!’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Alman Robert Koch Enstitüsü RKI tarafından paylaşılan bilgilere dayanan Avusturya Otelciler Birliği ÖHV, otellerin park ve çocuk parkı kadar güvenli olduklarını vurgulayarak otellerin yeniden açılmalarını istedi.

Avusturya Otelciler Birliği ÖHV tarafından paylaşılan bir basın bildirisine göre otellerin yeniden açılmasına karşı hiçbir neden yoktur.

Otellerin güvenli bir şekilde açılabilmesi için özel bir konsept geliştirien ÖHV´nin Genel Sekreteri Dr. Markus Gratzer, bu konuda şu yorumlarda bulundu: „Robert Koch Enstitüsü RKI tarafından paylaşılan en güncel bilgilere göre oteller güvenli. Geçen yaz açan işletmeler zaten korona virüsü ile baş edebildiklerini gösterdi. Bununla ilgili konseptleri daha da geliştirdik, ve bundan dolayı güvenli bir yeniden açılma önünde hiç bir engel kalmadı.“

Güvenli tatil, güvende bulunan misafir

ÖHV tarafından geliştirilen yeni güven ve sağlık konsepti, otel çalışanların ve misafirlerin düzenli olarak 48 saatte bir virüs testinden geçirilmesini, uygun sosya mesafenin sağlanmasını, otelde bulunan tüm kişilerin FFP2 maskesi takmalarını ve misafir kaydı yoluyla enfeksiyon yayılma yollarının yüzde yüz takip edilmesini öngörüyor.

ÖHV otellerin yeniden güvenli bir şekilde açılması için #sicheröffnen hashtagli bir petisyon başlattı. İmza atmak isteyenler şu adresi kullanabilir: www.oehv.at/sicheröffnen.

Resim: © ÖHV

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.