Ali Kemal Aksoy 3. Şiir Kitabı Annem`i tanıttı

Ali Kemal Aksoy 3. Şiir Kitabı Annem`i tanıttı

ABONE OL
23:20 - 16/12/2021 23:20
Ali Kemal Aksoy 3. Şiir Kitabı Annem`i tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya’nın başkenti Berlin`de yaşayan Şair Ali Kemal Aksoy’un 3.kitabı ” Annem ‘i ” Berlinli Edebiyatseverlerle buluşturduğu bir etkinlik düzenlendi.

Yaşamak bu ise ve Umudun yolu isimli iki   yayınlanmış kitabi daha bulunan Ali Kemal Aksoy etkinlikte kendi şiirlerini dostlarıyla birlikte seslendirdi ve kitaplarını imzaladı.

Etkinliğin sunumunu üstlenen ve aynı zamanda şairin son kitabının da editörlüğünü yapan Hülya Yazıcı, Dünyanın bu zor sürecinde, içimize biraz şiir kaçsın istedik diye başladığı konuşmasında Şair Ali Kemal Aksoy`un, bir duygu adamı olduğunu, hayatı geldim, gördüm ve gidiyorum gibi dümdüz yaşamadığını, yani   hayata renk katan, üreten, ruhuna sanat kaçıranlardan ve iz bırakmayı isteyenlerden olduğunu anlattı.

Etkinliğe Türkiye ve Yunanistan da başarılı çalışmaları olan genç ve yetenekli sanatçı Melza Burcu İnce hem kemanı hem de şarkıları ile renk kattı.

Berlin’in tanınmış mey ustası İsmail Satır ise etkinlikte sazı ve türküleriyle Şiirlere eşlik etti.

Etkinliğe katılanlar ise, dünyayı sarsan Pandemi sürecinde birlikte şiirler okuyup, şarkılara eşlik ettikleri bir sohbet akşamının kendilerine nefes aldırdığını söyleyerek, Ali Kemal Aksoy ve arkadaşlarına teşekkür ettiler.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.