Alanya´da Başkan Yücel güven tazeledi

Alanya´da Başkan Yücel güven tazeledi

ABONE OL
14:26 - 10/11/2021 14:26
Alanya´da Başkan Yücel güven tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Alanya Turizm ve Tanıtma Vakfı (ALTAV) Olağan Kurucular Kurulu Toplantısı Alanya Kültür Merkezi (AKM) Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Alanya Belediye Başkanı olan ALTAV Başkanı Adem Murat Yücel, ALTAV Yönetim Kurulu ve üyeler katıldı.

Genel Kurul, divan oluşturulması, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu’nun açılış konuşmasıyla açıldı. Yönetim Kurulu’nun 2019-2020 yıllarına ait faaliyet raporu, denetleme kurulu raporu, kesin hesapları, vakıf gelir–giderleri, bilançolarının okunması ve bunların ibrasının ardından 2021 yılı bütçesi müzakere edildi. ALTAV’ın 2021 yılı bütçesi 2 milyon TL olarak kabul edildi. Genel kurulda vakfın yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri de seçildi.

ALTAV YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Adem Murat Yücel, Mehmet Dahaoğlu, Gürol Birgen, Elvan Güneş, Şükrü Cimrin, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Mehmet Kural, Kerim Yılmaz, Yakup Uslu, Cengiz Topçu, İzzet Köseoğlu, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC), Alanya Kent Konseyi, Alanya Otelciler Pansiyoncular Kafeteryacılar Lokantacılar Odası, Bayram Ali Geçgel, Busem Kırbıyık, Alanya Sağlık Turizmi Derneği (ALSTUD), Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (HEP), Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB), Hüseyin Onat Cihanoğlu ve Nevzat Özdemir.

TOUREXPI tarafından geçilen Alanya´da Başkan Yücel güven tazeledi haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Alanya´da Başkan Yücel güven tazeledi haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Alanya´da Başkan Yücel güven tazeledi haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.