Aktör Luke Perry Yaşamını Yitirdi

Aktör Luke Perry Yaşamını Yitirdi

ABONE OL
02:23 - 07/03/2019 02:23
Aktör Luke Perry Yaşamını Yitirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Geçen hafta geçirdiği inmeyi atlatamayan ABD’li ünlü aktör Luke Perry, 52 yaşında hayatını kaybetti.

Perry, dünyada ve Türkiye’de 1990’lı yıllara damgasını vuran Evimiz Hollywood’da dizisindeki Dylan karakteriyle hafızalarda yer etmişti.

Perry, 27 Şubat’ta geçirdiği inme sonucu Los Angeles’ta bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılmıştı. Bir haftadır hastanede olan Perry komadan çıkamadı.

Ünlü aktörün ölümünü, halkla ilişkiler temsilcisi Arnold Robinson duyurdu. Robinson, Perry’nin ailesinin bu yas sürecinde mahremiyetlerine saygı duyulmasını istediğini söyledi.

Son olarak halen yayında olan Riverdale dizisinde rol alan Perry, Türkiye’de ‘Evimiz Hollywood’da adıyla yayınlanan Beverly Hills 90210 dizisindeki Dylan McCay rolüyle gençlerin idolü olmuştu.

Dizideki asi tavırları nedeniyle James Dean’e benzetilen Perry’nin hastaneye kaldırıldığı gün, dizinin orijinal kadrosunun bir kısmıyla bu yaz ekranlara döneceği açıklanmıştı. Perry’nin ismiyse kadroda yer almamıştı.

Amerika’nın Sesi tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.