*** ”Ailem bana uğur getiriyor”

*** ”Ailem bana uğur getiriyor”

ABONE OL
16:59 - 16/03/2009 16:59
*** ”Ailem bana uğur getiriyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

"Ailem bana uğur getiriyor"

Almanya 3. Futbol Ligi’nde mücadele eden Union Berlin’de forma giyen Hüzeyfe Doğan, ailesinin kendisine uğur getirdiğini belirtti

Hüzeyfe, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, hafta sonunda kendisinin de 1 gol attığı Eintracht Braunschweig takımına karşı oynadıkları maçta eniştesi Atakan ve kuzeni Ümit ile yeğenleri 6 yaşındaki Dilara ve 3 yaşındaki Mansur’un kendisini izlemeye geldiklerini belirterek, ”Ailem bana uğur getiriyor” dedi.

Yakınlarının Salzgitter kentinde oturdukları için Braunschweig’deki maçlarına her zaman geldiklerini ifade eden Hüzeyfe, Türklerde ailenin çok önemli olduğunu, ancak aile fertleriyle çok kısa bir süre konuşma imkanı bulabildiğini kaydetti.

Yeğeni Mansur’un kendisinin en büyük taraftarı olduğunu ve onunla vakit geçirmeyi çok sevdiğini ifade eden Hüzeyfe, Dilara’nın da sadece kendisi için maçlara geldiğini bildirdi.

Eintracht Braunschweig’e karşı 56. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü atan Hüzeyfe, Union Berlin’in 2-0’lık galibiyetinde önemli pay sahibi oldu.

3. ligde 55 puanla lider durumda bulunan Union Berlin, ikinci sırada yer alan 49 puana sahip Paderborn’un önünde liderliğini sürdürdüğü gibi 2. lige çıkma hedefine de önemli bir adım daha yaklaştı.

(A.A) Erbil BAŞAY 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.